Huis verkopen Den Bosch

Vraag direct uw bod aan

Snel, eenvoudig, betrouwbaar! CITO vastgoed

Huis verkopen in Den Bosch? Dat doet u snel bij CITO Vastgoed

Uw huis verkopen in Den Bosch? Dat doet u snel bij CITO Vastgoed. Onze specialisatie betreft het opkopen van verschillende soorten panden, waaronder appartementen, villa’s, eengezinswoningen en ander vastgoed. Doordat wij meer dan 10 jaar ervaring in huis hebben, profiteert u van snelle service en brede kennis omtrent de actuele woningmarkt. Heeft u te maken met achterstallig onderhoud, staat uw woning al even leeg of wilt u uw pand binnenkort in de verkoop gaan zetten? Geen enkel probleem voor ons. Snel uw huis verkopen in Den Bosch? Neem direct contact op met CITO Vastgoed of lees hieronder verder over onze werkwijze en voordelen.

Werkwijze huis verkopen

Uw huis verkopen in Den Bosch doet u het snelst door uw huis aan te melden bij CITO Vastgoed. Dit is geheel gratis en vrijblijvend. U krijgt dan binnen 24 uur al een reactie. Bij interesse in uw pand wordt er een afspraak met u gemaakt voor de bezichtiging en taxatie, wat tevens vrijblijvend en kosteloos is. U ontvangt vervolgens na 48 uur een definitief bod. Bent u hiermee akkoord, dan zullen we de officiële verkoopakte gaan opstellen. Daar deze geen ontbindende voorwaarden bevat, heeft u zekerheid over de verkoop van uw woning. Als laatste bezoeken we de notaris voor de officiële overdracht van uw pand. Hierbij zal de netto koopsom aan u uitbetaald worden en betalen wij de notariskosten en overdrachtsbelasting.

Ontdek onze voordelen

Maakt u de keuze voor CITO Vastgoed voor het opkopen van uw pand, dan staan u verschillende voordelen te wachten. Zo kunt u bij ons altijd rekenen op het volgende:
– Geen verkoopstress of onzekerheid.
– Gratis het beste bod op uw pand.
– Persoonlijk contact, wij denken graag met u mee.
– Snelle en betrouwbare notariële afwikkeling.
– Aanbetaling mogelijk en oplevering wanneer u wenst.
– Professionele partij met 10+ jaar ervaring.
– Direct verkocht, wij kopen zonder voorbehoud.
Wilt u net als vele anderen uw huis verkopen in Den Bosch aan CITO Vastgoed? Dan bieden wij u gegarandeerd de snelste service.

Uw huis verkopen in Den Bosch? Neem direct contact op

Uw huis verkopen in Den Bosch? Neem dan direct contact op met CITO Vastgoed. U kunt ons telefonisch bereiken middels 085-0602045 of mailen naar [email protected]. U kunt dan snel een reactie verwachten. Uw huis verkopen is met onze service binnen een mum van tijd voor elkaar!

Meer weten over de mogelijkheden? Bod aanvragen Contact opnemen

  • Notariskosten etc. voor onze rekening

  • Oplevering wanneer u wenst

  • Directe aanbetaling mogelijk

  • Verkopen en terughuren is mogelijk