Huis verkopen Nieuwegein

Vraag direct uw bod aan

Snel, eenvoudig, betrouwbaar! CITO vastgoed

Huis verkopen in Nieuwegein? CITO Vastgoed is uw vastgoedhandelaar

Uw huis verkopen in Nieuwegein? CITO Vastgoed is uw vastgoedhandelaar. Wij specialiseren ons in het opkopen van diverse typen vastgoed, zoals appartementen, eengezinswoningen, villa’s en nog veel meer. Met onze 10+ jaar ervaring kunt u rekenen op veel kennis van de huidige markt. Of u nu met achterstallig onderhoud te maken heeft, uw woning al even leeg staat of wilt u uw huis binnenkort in de verkoop gaan zetten wij zijn u graag van dienst. Wilt u snel uw huis verkopen? Neem dan direct contact met ons op of lees verder voor meer informatie over CITO Vastgoed en onze voordelen.

Werkwijze huis verkopen in Nieuwegein

Uw huis verkopen in Nieuwegein regelt u snel bij CITO Vastgoed. Het eerste wat u hiervoor hoeft te doen, is het aanmelden van uw woning bij ons. Dit is gratis en vrijblijvend. U kunt vervolgens binnen 24 uur een antwoord van ons verwachten. Wanneer wij interesse hebben in uw vastgoed, maken we een afspraak voor het kosteloos en vrijblijvend bezichtigen van uw huis. Hierbij wordt uw woning ook getaxeerd. Binnen 48 uur kunt u een definitief bod verwachten. Gaat u akkoord met dit bod, dan stellen we de officiële koopakte op. Deze bevat geen ontbindende voorwaarden, wat maakt dat de verkoop van uw woning hiermee definitief is. De laatste stap is de officiële overdracht van uw huis bij de notaris, waarvoor we een afspraak maken. De overdrachtsbelasting en notariskosten zijn voor ons en de netto koopsom krijgt u uitbetaald.

Daarom kiezen velen voor CITO Vastgoed

Kiest u voor CITO Vastgoed voor het opkopen van uw woning, dan kunt u altijd rekenen op volop voordelen. Wij staan namelijk voor de volgende punten:
– Snelle en betrouwbare notariële afwikkeling.
– Persoonlijk contact, wij denken graag met u mee.
– Gratis het beste bod op uw pand.
– Professionele partij met 10+ jaar ervaring.
– Geen verkoopstress of onzekerheid.
– Aanbetaling mogelijk en oplevering wanneer u wenst.
– Direct verkocht, wij kopen zonder voorbehoud.
Om deze redenen hebben al velen de keuze gemaakt om hun huis te verkopen in Nieuwegein aan CITO Vastgoed. Kiest u ook voor de snelste service?

Uw huis verkopen in Nieuwegein? Bel/mail CITO Vastgoed

Uw huis verkopen in Nieuwegein? Dan kunt u het beste vandaag nog contact met ons opnemen. Als u nu naar ons belt via 085-0602045 heeft u direct iemand aan de lijn. Stuurt u ons een mail via [email protected] dan krijgt u binnen 24 uur antwoord. Uw huis verkopen was nog nooit zo eenvoudig!

Meer weten over de mogelijkheden? Bod aanvragen Contact opnemen

  • Notariskosten etc. voor onze rekening

  • Oplevering wanneer u wenst

  • Directe aanbetaling mogelijk

  • Verkopen en terughuren is mogelijk