Huis verkopen Oisterwijk

Vraag direct uw bod aan

Snel, eenvoudig, betrouwbaar! CITO vastgoed

Huis verkopen in Oisterwijk? CITO Vastgoed zorgt voor een snelle verkoop

Uw huis verkopen? CITO Vastgoed zorgt voor een snelle verkoop. Wij zijn gespecialiseerd in het opkopen van vastgoed, waaronder appartementen, eengezinswoningen, villa’s en andere type panden. Doordat wij meer dan 10 jaar ervaring hebben, is onze kennis van de markt groot. Misschien staat uw woning al enige tijd leeg, kampt u met achterstallig onderhoud of komt uw woning nieuw in de verkoop. Wij helpen u hoe dan ook graag verder. Wilt u direct uw huis verkopen in Oisterwijk? Neem nu contact op met CITO Vastgoed of lees verder om meer te weten te komen over onze manier van werken.

Werkwijze huis verkopen in Oisterwijk

Uw huis verkopen in Oisterwijk is zo geregeld bij CITO Vastgoed. De eerste stap is het gratis en vrijblijvend aanmelden van uw woning. U kunt al binnen 24 uur een reactie van ons verwachten. Mochten wij geïnteresseerd zijn in uw woning, dan maken we een afspraak met u voor de bezichtiging van uw pand. Ook dat is geheel gratis en vrijblijvend, waarbij we uw woning tevens zullen taxeren. Na 48 uur ontvangt u een definitief bod. Indien u hiermee akkoord gaat, dan wordt de officiële koopakte opgesteld. In de koopakte staan geen ontbindende voorwaarden, waardoor de verkoop van uw woning geheel zeker is. Als laatste wordt een afspraak gemaakt bij de notaris voor de officiële overdracht van uw woning. Wij betalen de notariskosten en overdrachtsbelasting, waarbij de netto koopsom aan u uitbetaald wordt.

Daarom CITO Vastgoed

Maakt u de keuze voor CITO Vastgoed als uw vastgoedhandelaar, dan zijn de meeste voordelen u gegarandeerd. Zo kunt u altijd uitgaan van onderstaande punten:
– Geen verkoopstress of onzekerheid.
– Aanbetaling mogelijk en oplevering wanneer u wenst.
– Direct verkocht, wij kopen zonder voorbehoud.
– Snelle en betrouwbare notariële afwikkeling.
– Persoonlijk contact, wij denken graag met u mee.
– Gratis het beste bod op uw pand.
– Professionele partij met 10+ jaar ervaring.
Al velen hebben ervoor gekozen hun huis te verkopen in Oisterwijk aan CITO Vastgoed vanwege onze snelle service. Maakt u ook de keuze voor ons?

Uw huis verkopen in Oisterwijk? Neem snel contact op met CITO Vastgoed

Uw huis verkopen in Oisterwijk? Neem dan direct contact op met CITO Vastgoed. U kunt ons telefonisch bereiken via 085-0602045 of ons een e-mail sturen via [email protected]. U krijgt dan zo spoedig mogelijk antwoord. Uw huis verkopen is bij CITO Vastgoed in de juiste handen.

Meer weten over de mogelijkheden? Bod aanvragen Contact opnemen

  • Notariskosten etc. voor onze rekening

  • Oplevering wanneer u wenst

  • Directe aanbetaling mogelijk

  • Verkopen en terughuren is mogelijk