Huis verkopen Oosterhout

Vraag direct uw bod aan

Snel, eenvoudig, betrouwbaar! CITO vastgoed

Huis verkopen in Oosterhout? CITO Vastgoed koopt uw woning op

Uw huis verkopen in Oosterhout? CITO Vastgoed koopt uw woning op! Wij zijn gespecialiseerd in het opkopen van vastgoed, zoals eengezinswoningen, villa’s, appartementen en vele andere panden. Wij hebben 10+ jaar ervaring, wat betekent dat wij actuele kennis van de woningmarkt hebben. Wellicht heeft u achterstallig onderhoud, staat uw huis al enige tijd leeg of wilt u uw pand binnenkort in de verkoop gaan zetten. Voor ons is dit allemaal geen enkel probleem. Meteen uw huis verkopen in Oosterhout? Neem dan nu contact met ons op of lees verder over de voordelen en werkwijze van CITO Vastgoed.

Werkwijze huis verkopen

Uw huis verkopen in Oosterhout doet u snel door uw pand kosteloos en vrijblijvend bij ons aan te melden. U kunt dan binnen 24 uur een reactie verwachten. Als uw huis onze interesse heeft, maken we een afspraak met u voor het bezichtigen en taxeren van de woning. Ook dat is gratis en vrijblijvend. Na 48 uur zal u een definitief bod ontvangen. Indien akkoord, dan stellen wij de officiële koopakte op. Hier staan geen ontbindende voorwaarden in, wat de verkoop van uw woning tot definitief maakt. De laatste stap is een bezoek aan de notaris voor de officiële overdracht van uw huis. U krijgt de netto koopsom uitbetaald, waarbij wij de notariskosten en overdrachtsbelasting op ons nemen.

Dit biedt CITO Vastgoed u

Als u kiest voor CITO Vastgoed voor het opkopen van uw woning, dan hebben wij u diverse voordelen te bieden. Zo profiteert u bij ons van het volgende:
– Geen verkoopstress of onzekerheid.
– Aanbetaling mogelijk en oplevering wanneer u wenst.
– Professionele partij met 10+ jaar ervaring.
– Direct verkocht, wij kopen zonder voorbehoud.
– Gratis het beste bod op uw pand.
– Persoonlijk contact, wij denken graag met u mee.
– Snelle en betrouwbare notariële afwikkeling.
Kiest u er net als vele anderen voor om uw huis te verkopen in Oosterhout aan CITO Vastgoed? Dan profiteert u altijd van de snelste service en bovenstaande voordelen.

Uw huis verkopen in Oosterhout? Bel/mail CITO Vastgoed

Uw huis verkopen in Oosterhout? Bel of mail dan meteen naar CITO Vastgoed. U kunt ons bellen via 085-0602045 of een mail sturen via [email protected]. Wij laten dan spoedig weten of wij interesse hebben in uw vastgoed. Uw huis verkopen is bij CITO Vastgoed voordeliger dan bij een andere vastgoedhandelaar!

Meer weten over de mogelijkheden? Bod aanvragen Contact opnemen

  • Notariskosten etc. voor onze rekening

  • Oplevering wanneer u wenst

  • Directe aanbetaling mogelijk

  • Verkopen en terughuren is mogelijk