Huis verkopen Oss

Vraag direct uw bod aan

Snel, eenvoudig, betrouwbaar! CITO vastgoed

Uw huis verkopen in Oss is het snelst voor elkaar bij CITO Vastgoed

Uw huis verkopen in Oss? Dat is het snelst voor elkaar bij CITO Vastgoed. Wij zijn gespecialiseerd in het opkopen van vastgoed, waarbij u kunt denken aan appartementen, eengezinswoningen, villa’s en andere panden. Omdat wij 10+ jaar ervaring met ons meenemen, kunt u rekenen op een partner met veel kennis van de woningmarkt. Of uw woning nu al even leeg staat, u achterstallig onderhoud hebt of uw pand binnenkort in de verkoop gaat zetten , voor ons is dit geen probleem. Meteen uw huis verkopen? Kies er dan voor om direct contact op te nemen met CITO Vastgoed of lees eerst meer over onze voordelen en werkwijze.

Werkwijze huis verkopen in Oss

Uw huis verkopen in Oss doet u door uw pand aan te melden bij CITO Vastgoed, wat geheel gratis en vrijblijvend is. U kunt dan binnen 24 uur een reactie van ons verwachten. Bij interesse in uw vastgoed, wordt er een afspraak met u gemaakt voor de bezichtiging en taxatie van uw woning. Dit is tevens kosteloos en vrijblijvend. 48 uur na de bezichtiging ontvangt u het definitieve bod. Bent u akkoord? Dan stellen we de officiële koopakte op. Hier staan geen ontbindende voorwaarden in, wat maakt dat uw pand met zekerheid verkocht is. De laatste stap betreft de officiële overdracht van uw pand bij de notaris. Op een afgesproken datum wordt de netto koopsom aan u uitbetaald en zorgen wij voor de betaling van de notariskosten en overdrachtsbelasting.

Wij zijn CITO Vastgoed

Kiest u voor CITO Vastgoed, dan staan u diverse voordelen te wachten. Zo kunt u bij ons altijd rekenen op onderstaande punten:
– Geen verkoopstress of onzekerheid.
– Aanbetaling mogelijk en oplevering wanneer u wenst.
– Direct verkocht, wij kopen zonder voorbehoud.
– Gratis het beste bod op uw pand.
– Persoonlijk contact, wij denken graag met u mee.
– Snelle en betrouwbare notariële afwikkeling.
– Professionele partij met 10+ jaar ervaring.
Wilt u ook profiteren van onze voordelen? Kies er dan voor om uw huis te verkopen in Oss aan CITO Vastgoed.

Uw huis verkopen? Neem meteen contact op met CITO Vastgoed

Uw huis verkopen in Oss? Neem dan direct contact op met CITO Vastgoed. U kunt ons bellen via tel-nr 085-0602045 of een mail sturen naar [email protected]. U kunt dan snel een reactie verwachten. Uw huis verkopen in Oss levert u altijd meer op bij CITO Vastgoed!

Meer weten over de mogelijkheden? Bod aanvragen Contact opnemen

  • Notariskosten etc. voor onze rekening

  • Oplevering wanneer u wenst

  • Directe aanbetaling mogelijk

  • Verkopen en terughuren is mogelijk