Huis verkopen Rotterdam

Vraag direct uw bod aan

Snel, eenvoudig, betrouwbaar! CITO vastgoed

Uw huis verkopen in Rotterdam? Dat doet u het snelst bij CITO Vastgoed

Uw huis verkopen in Rotterdam? Dan doet u dat het snelst bij CITO Vastgoed. Onze specialisatie omvat het opkopen van vastgoed, zoals appartementen, eengezinswoningen, villa’s en andere panden. Doordat wij meer dan 10 jaar ervaring hebben, kunnen wij snelle service leveren en bent u verzekerd van actuele kennis van de woningmarkt. Als uw woning al een tijd leeg staat, u achterstallig onderhoud heeft of u uw huis binnenkort in de verkoop wilt gaan zetten , is dat geen probleem voor ons. Wilt u snel uw huis verkopen in Rotterdam? Neem dan nu contact met ons op of lees verder over CITO Vastgoed en onze vele voordelen.

Werkwijze huis verkopen

Uw huis verkopen in Rotterdam kunt u snel voor elkaar hebben door deze gratis en vrijblijvend bij CITO Vastgoed aan te melden. Al binnen 24 uur krijgt u een reactie van ons. Mochten wij interesse hebben in uw pand, dan wordt er een afspraak met u gemaakt voor de bezichtiging en de taxatie, wat tevens kosteloos en vrijblijvend is. 48 uur hierna ontvangt u een definitief bod. Indien u met dit bod akkoord gaat, maken wij de officiële koopakte klaar. Deze akte bevat geen ontbindende voorwaarden, wat betekent dat uw woning meteen en definitief verkocht is. Als laatste maken we een afspraak met u bij de notaris, waar de officiële overdracht van uw vastgoed plaatsvindt. De overdrachtsbelasting en notariskosten betalen wij en u krijgt ter plaatse de netto koopsom uitbetaald.

Daarom kiest u voor CITO Vastgoed

Waarom u het beste voor CITO Vastgoed kunt kiezen om uw huis aan te verkopen in Rotterdam? Omdat u bij ons altijd de meeste voordelen kunt verwachten. Hierbij kunt u denken aan:
– Aanbetaling mogelijk en oplevering wanneer u wenst.
– Gratis het beste bod op uw pand.
– Professionele partij met 10+ jaar ervaring.
– Direct verkocht, wij kopen zonder voorbehoud.
– Geen verkoopstress of onzekerheid.
– Persoonlijk contact, wij denken graag met u mee.
– Snelle en betrouwbare notariële afwikkeling.
Wilt u net als vele anderen ook profiteren van onze unieke voordelen? Maak dan de keuze voor CITO Vastgoed als opkoper van uw pand.

Uw huis verkopen in Rotterdam? Bel/mail nu naar CITO Vastgoed

Uw huis verkopen in Rotterdam? Neem dan vandaag nog contact op met CITO Vastgoed via 085-0602045. U kunt ons ook mailen via [email protected]. U ontvangt dan binnen 24 uur een antwoord. Uw huis verkopen doet u altijd het snelst bij CITO Vastgoed!

Meer weten over de mogelijkheden? Bod aanvragen Contact opnemen

  • Notariskosten etc. voor onze rekening

  • Oplevering wanneer u wenst

  • Directe aanbetaling mogelijk

  • Verkopen en terughuren is mogelijk