Huis verkopen Veenendaal

Vraag direct uw bod aan

Snel, eenvoudig, betrouwbaar! CITO vastgoed

Snel uw huis verkopen in Veenendaal? Kies dan voor CITO Vastgoed

Wilt u snel uw huis verkopen? Maak dan de keuze voor CITO Vastgoed. Wij zijn gespecialiseerd in het opkopen van verschillende soorten panden. U kunt hierbij denken aan appartementen, eengezinswoningen, villa’s en vele andere panden. Met onze ruim 10 jaar ervaring weten wij precies wat er in de markt speelt. Of u nu met achterstallig onderhoud te maken heeft, uw woning al een tijdje leeg staat of uw woning binnenkort wenst te verkopen, wij zijn u graag van dienst. Meteen uw huis verkopen in Veenendaal? Neem nu contact met ons op of lees verder voor informatie over CITO Vastgoed en onze werkwijze.

Werkwijze huis verkopen in Veenendaal

Om uw huis te verkopen in Veenendaal, kunt u deze geheel gratis en vrijblijvend bij CITO Vastgoed aanmelden. U ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons. Als wij interesse in uw pand hebben, wordt er een afspraak met u gemaakt voor het bezichtigen van uw woning. Ook dat is vrijblijvend en geheel kosteloos. Bovendien wordt uw woning hierbij getaxeerd. Na 48 uur kunt u een definitief bod van ons verwachten. Gaat u met ons bod akkoord, dan wordt de officiële koopakte opgesteld. Hierin is geen sprake van ontbindende voorwaarden, wat maakt dat uw woning definitief verkocht is. We maken een afspraak bij de notaris voor de officiële overdracht van uw woning. We betalen u de netto koopsom uit en wij nemen de overdrachtsbelasting en notariskosten voor onze rekening.

CITO Vastgoed: meer voordelen dan elders

Als u uw huis wilt verkopen in Veenendaal aan CITO Vastgoed, dan levert u dit meer voordelen op dan elders. Bij CITO Vastgoed kunt u dan ook altijd het volgende verwachten:
– Professionele partij met 10+ jaar ervaring.
– Direct verkocht, wij kopen zonder voorbehoud.
– Snelle en betrouwbare notariële afwikkeling.
– Persoonlijk contact, wij denken graag met u mee.
– Geen verkoopstress of onzekerheid.
– Aanbetaling mogelijk en oplevering wanneer u wenst.
– Gratis het beste bod op uw pand.
Al velen hebben ervoor gekozen om hun huis te verkopen aan CITO Vastgoed vanwege onze vele voordelen. Maakt u ook de keuze voor CITO Vastgoed?

Uw huis verkopen in Veenendaal? Neem contact op met CITO Vastgoed

Uw huis snel verkopen? Neem dan direct contact op met CITO Vastgoed. U kunt ons telefonisch bereiken via 085-0602045 of stuur ons een e-mail via [email protected]. U hoort dan spoedig van ons. Uw huis verkopen in Veenendaal levert u altijd de grootste voordelen op bij CITO Vastgoed!

Meer weten over de mogelijkheden? Bod aanvragen Contact opnemen

  • Notariskosten etc. voor onze rekening

  • Oplevering wanneer u wenst

  • Directe aanbetaling mogelijk

  • Verkopen en terughuren is mogelijk