Huis verkopen Waalwijk

Vraag direct uw bod aan

Snel, eenvoudig, betrouwbaar! CITO vastgoed

Huis verkopen in Waalwijk? CITO Vastgoed garandeert een snelle verkoop

Uw huis verkopen in Waalwijk? CITO Vastgoed kan u een snelle verkoop garanderen. Onze specialisatie omvat het opkopen van diverse soorten panden, zoals appartementen, eengezinswoningen, villa’s en nog vele andere soorten vastgoed. Met onze 10+ jaar ervaring bent u zeker van een partner die ruime kennis van de woningmarkt heeft. Misschien staat uw huis al even leeg of is er sprake van achterstallig onderhoud. Het kan ook zijn dat u uw pand binnenkort in de verkoop wilt gaan zetten. In al deze gevallen helpen wij u graag. Direct uw huis verkopen? Neem dan snel contact op met CITO Vastgoed of lees meer over onze werkwijze en voordelen.

Werkwijze huis verkopen in Waalwijk

Uw huis verkopen in Waalwijk begint met het vrijblijvend en kosteloos aanmelden van uw pand bij CITO Vastgoed. U krijgt binnen 24 uur een reactie. Mochten wij interesse hebben in uw pand, dan plannen we een afspraak met u in voor de bezichtiging en taxatie van uw huis. Ook dit is gratis en vrijblijvend. U ontvangt 48 uur na de bezichtiging een definitief bod. Gaat u hiermee akkoord? Dan wordt de officiële koopakte opgesteld. Omdat deze geen ontbindende voorwaarden bevat, is de verkoop van uw huis direct zeker. Als laatste zal de officiële overdracht plaatsvinden bij de notaris op een met u afgesproken datum. Hierbij wordt de netto koopsom aan u uitbetaald en betalen wij de notariskosten en overdrachtsbelasting.

Dit heeft CITO Vastgoed u te bieden

Maakt u de keuze voor CITO Vastgoed, dan hebben wij u veel te bieden. Zo profiteert u bij ons altijd van de volgende voordelen:
– Geen verkoopstress of onzekerheid.
– Aanbetaling mogelijk en oplevering wanneer u wenst.
– Persoonlijk contact, wij denken graag met u mee.
– Snelle en betrouwbare notariële afwikkeling.
– Professionele partij met 10+ jaar ervaring.
– Direct verkocht, wij kopen zonder voorbehoud.
– Gratis het beste bod op uw pand.
Kiest u ervoor om uw huis te verkopen in Waalwijk aan CITO Vastgoed, dan kunt u ook van deze aantrekkelijke voordelen profiteren.

Uw huis verkopen? Neem nu contact met ons op

Uw huis snel verkopen in Waalwijk? Neem dan nu contact op met CITO Vastgoed. U kunt ons telefonisch bereiken middels 085-0602045 of een e-mail sturen naar [email protected]. U krijgt dan snel een reactie. Uw huis verkopen in Waalwijk is met CITO Vastgoed als opkoper snel voor elkaar!

Meer weten over de mogelijkheden? Bod aanvragen Contact opnemen

  • Notariskosten etc. voor onze rekening

  • Oplevering wanneer u wenst

  • Directe aanbetaling mogelijk

  • Verkopen en terughuren is mogelijk