Ik wil mijn huis verkopen

Vraag direct uw bod aan

Snel, eenvoudig, betrouwbaar! CITO vastgoed

Ik wil mijn huis verkopen: bij CITO Vastgoed is jouw huis snel verkocht

Is “Ik wil mijn huis verkopen” iets wat telkens weer in je gedachten opkomt? Dan kan dit snel geregeld worden door je huis te verkopen via CITO Vastgoed. Met onze ruim 10 jaar ervaring met het opkopen van diverse types vastgoed, zijn wij u graag van dienst. Of uw woning al een tijd leeg staat, er sprake is van achterstallig onderhoud of als uw woning net in de verkoop komt. Is “Ik wil mijn huis verkopen” iets wat u nu meteen wilt doen? Neem dan snel contact op met CITO Vastgoed of lees meer over onze werkwijze.

Waarom kiezen voor CITO Vastgoed als opkoper?

“Ik wil mijn huis verkopen” wordt snel realiteit als u voor CITO Vastgoed kiest als uw opkoper. Het is altijd een goed idee om een opkoper in te zetten wanneer u:
– Dure makelaarskosten wilt besparen.
– Een snelle en betrouwbare notariële afwikkeling wenst.
– Gratis het beste bod op uw pand wilt ontvangen.
– In scheiding ligt en uw woning snel wilt verkopen.
– Uw woning of appartement wilt verkopen of terug wenst te huren.
– Snel zekerheid wenst in verband met een nieuwe koop- of huurwoning.
– Wilt profiteren van de hoge huizenprijzen en de overwaarde op uw woning wilt verzilveren.
– Een woning heeft verkregen uit een erfenis.
– Geen zin heeft in het trage traject van het te koop zetten van uw woning bij een makelaar.
Uw vastgoed kan zonder voorbehoud direct door ons worden aangekocht. U bent er hiermee zeker van dat uw woning meteen verkocht is.

Onze werkwijze bij het opkopen van uw woning

“Ik wil mijn huis verkopen”. Dat kan door uw woning geheel gratis en vrijblijvend aan te melden bij CITO Vastgoed. U zal dan binnen 24 uur een reactie van ons ontvangen. Hierbij kunnen we ook een indicatief bod sturen. Als er interesse in uw vastgoed is, wordt er een gratis en vrijblijvende bezichtiging ingepland, waarbij we uw woning taxeren. U ontvangt vervolgens na 48 uur een definitief bod. Als u hier akkoord mee bent, wordt de officiële koopakte opgesteld. Deze akte bevat geen ontbindende voorwaarden, waardoor de verkoop van uw woning direct geheel rond is. Bij de notaris zal vervolgens de officiële overdracht van uw vastgoed plaatsvinden. De netto koopsom wordt aan u uitbetaald en de notariskosten en overdrachtskosten betalen wij.

“Ik wil mijn huis verkopen”: neem nu contact op met CITO Vastgoed

“Ik wil mijn huis verkopen”. Dat kan als u direct contact opneemt met CITO Vastgoed. U kunt ons telefonisch bereiken via 085-0602045 of ons mailen via [email protected]. U krijgt dan spoedig een reactie. “Ik wil mijn huis verkopen” is altijd snel voor elkaar bij CITO Vastgoed!

Meer weten over de mogelijkheden? Bod aanvragen Contact opnemen

  • Notariskosten etc. voor onze rekening

  • Oplevering wanneer u wenst

  • Directe aanbetaling mogelijk

  • Verkopen en terughuren is mogelijk