Makelaar huis kopen

Vraag direct uw bod aan

Snel, eenvoudig, betrouwbaar! CITO vastgoed

Een makelaar om een huis te kopen gezocht? CITO Vastgoed natuurlijk!

Een makelaar om een huis te kopen gezocht? Een huis koopt u het snelst via CITO Vastgoed. Wij zijn gespecialiseerd in het aankopen van vastgoed en hebben meer dan 10 jaar ervaring. Zo kopen wij appartementen op, maar ook villa’s, eengezinswoningen en diverse andere panden. Wij hebben dan ook het ruimste aanbod. Meteen onze makelaar om een huis te kopen inzetten? Neem direct contact met ons op of lees verder voor meer informatie.

Waarom ons als makelaar om een huis te kopen?

Ons als makelaar om een huis te kopen inschakelen kan diverse voordelen voor u hebben. Wij staan bekend om het breedste aanbod, omdat de huizen die wij hebben worden aangeboden door mensen die
– Geen zin hebben in het trage traject van het te koop zetten van een woning bij een makelaar.
– Gratis het beste bod op uw pand wilt ontvangen.
– In scheiding liggen en een woning snel willen verkopen.
– Uw woning of appartement willen verkopen of terug wensen te huren.
– Snel zekerheid willen in verband met een nieuwe koop- of huurwoning.
– Willen profiteren van de hoge huizenprijzen en de overwaarde op de woning willen verzilveren.
– Een snelle en betrouwbare notariële afwikkeling wenst.
– Een woning hebben verkregen uit een erfenis.
– Dure makelaarskosten willen besparen.
Wij kopen deze woningen meteen en zonder enig voorbehoud aan. Dit betekent dat deze woning definitief door ons gekocht worden.

U aanmelden bij CITO Vastgoed

Als u via een makelaar een huis wilt kopen, kunt u zich het beste aanmelden bij CITO Vastgoed. Dit is geheel kosteloos en vrijblijvend. U krijgt dan binnen 24 uur een reactie van ons. We maken vervolgens een afspraak voor vrijblijvende en kosteloze bezichtigingen. Heeft u iets gezien wat u wenst te kopen van ons? Dan kunt u een bod uitbrengen. Wanneer wij akkoord zijn met uw bod, wordt de officiële koopakte opgesteld. Omdat deze koopakte geen ontbindende voorwaarden heeft, bent u er zo goed als zeker van dat de aankoop van uw nieuwe woning zo goed als rond is. De officiële overdracht vindt plaats bij de notaris, waar u de netto koopsom betaalt en wij de notariskosten en overdrachtskosten voor onze rekening nemen.

Via een makelaar snel een huis kopen? Neem direct contact op

Via een makelaar een huis kopen? Neem dan meteen contact op met CITO Vastgoed. U kunt ons telefonisch bereiken via 085-0602045 of stuur ons een mail via [email protected]. U krijgt dan spoedig een reactie van ons. Via een makelaar een huis kopen levert u het snelst een nieuwe woning op bij CITO Vastgoed!

Meer weten over de mogelijkheden? Bod aanvragen Contact opnemen

  • Notariskosten etc. voor onze rekening

  • Oplevering wanneer u wenst

  • Directe aanbetaling mogelijk

  • Verkopen en terughuren is mogelijk