Hoe verkoop ik mijn huis snel

Vraag direct uw bod aan

Snel, eenvoudig, betrouwbaar! CITO vastgoed

Hoe verkoop ik mijn huis snel? CITO Vastgoed is het antwoord!

Hoe verkoop ik mijn huis snel? Uw huis kunt u het snelst verkopen bij CITO Vastgoed. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in het opkopen van diverse soorten vastgoed. Hierbij kunt u denken aan studio’s, appartementen, villa’s, eengezinswoningen, en zo verder. Misschien staat uw pand al langere tijd leeg, wilt u deze binnenkort nieuw in de verkoop zetten of heeft u te maken met achterstallig onderhoud. Voor ons is dat geen enkel probleem. . Hoe verkoop ik mijn huis snel? Lees meteen verder over onze werkwijze.

Waarom kiezen voor CITO Vastgoed als opkoper?

Hoe verkoop ik mijn huis snel? Als u uw woning snel wenst te verkopen, kan CITO Vastgoed u daarbij helpen. Ons als opkoper inzetten is een zeer goede optie wanneer u:
– Gratis het beste bod op uw pand wilt ontvangen.
– Geen zin heeft in het trage traject van het te koop zetten van uw woning bij een makelaar.
– Dure makelaarskosten wilt besparen.
– Een snelle en betrouwbare notariële afwikkeling wenst.
– Snel zekerheid wenst in verband met een nieuwe koop- of huurwoning.
– In scheiding ligt en uw woning snel wilt verkopen.
– Wilt profiteren van de hoge huizenprijzen en de overwaarde op uw woning wilt verzilveren.
– Een woning heeft verkregen uit een erfenis.
– Uw woning of appartement wilt verkopen of terug wenst te huren.
Uw woning kunnen wij direct en zonder enig voorbehoud aankopen. Zo weet u zeker dat uw huis meteen verkocht is.

Uw woning bij ons aanmelden

Als u uw woning wilt verkopen, is de eerste stap het aanmelden van uw woning bij CITO Vastgoed. Dit is geheel gratis en vrijblijvend. U krijg vervolgens binnen 24 uur een reactie van ons met, wanneer u dit wenst, ook een indicatief bod. Bij interesse maken we een afspraak voor een vrijblijvende en kosteloze bezichtiging. Hierbij wordt uw woning getaxeerd en ontvangt u 48 uur na de bezichtiging een definitief bod van ons. Na uw akkoord, wordt de officiële koopakte opgesteld. Hiermee heeft u de zekerheid dat uw woning definitief is verkocht, daar de akte geen ontbindende voorwaarden heeft. Bij de notaris vindt vervolgens de officiële overdracht van uw vastgoed plaats. U krijgt de netto koopsom uitbetaald en de notariskosten en overdrachtskosten zijn voor onze rekening.

Hoe verkoop ik mijn huis snel? Door meteen contact met ons op te nemen

Hoe verkoop ik mijn huis snel? U doet dit door vandaag nog contact op te nemen met CITO Vastgoed. Meld uw woning meteen bij ons aan of bel ons via 085-0602045. U kunt ons ook een mail sturen middels [email protected]. Wij zijn u graag van dienst. Hoe verkoop ik mijn huis snel? Bij CITO Vastgoed is de verkoop van uw woning zo geregeld!

Meer weten over de mogelijkheden? Bod aanvragen Contact opnemen

  • Notariskosten etc. voor onze rekening

  • Oplevering wanneer u wenst

  • Directe aanbetaling mogelijk

  • Verkopen en terughuren is mogelijk