Huis snel verkopen

Vraag direct uw bod aan

Snel, eenvoudig, betrouwbaar! CITO vastgoed

Uw huis snel verkopen? Dat doet u natuurlijk bij CITO Vastgoed

Uw huis snel verkopen? Dan zit u meteen goed bij CITO Vastgoed. Wij beschikken over meer dan 10 jaar ervaring in het opkopen van verschillende soorten vastgoed. Denk aan appartementen, studio’s, eengezinswoningen, villa’s, enzovoort. Of uw pand al geruime tijd leeg staat, pas te koop is of wanneer er sprake is van achterstallig onderhoud, wij helpen u graag verder. Tevens is het mogelijk uw woning aan ons te verkopen en vervolgens terug te huren. Uw huis snel verkopen? Neem dan direct contact op met CITO Vastgoed of lees verder om meer te weten te komen over onze werkwijze.

Waarom voor een opkoper kiezen?

Als u uw huis snel wilt verkopen, is de keuze voor CITO Vastgoed als opkoper ideaal. Dit brengt namelijk vele voordelen met zich mee en is geschikt als u:
– Wilt profiteren van de hoge huizenprijzen en de overwaarde op uw woning wilt verzilveren.
– Een woning heeft verkregen uit een erfenis.
– Geen zin heeft in het trage traject van het te koop zetten van uw woning bij een makelaar.
– Gratis het beste bod op uw pand wilt ontvangen.
– Dure makelaarskosten wilt besparen.
– Snel zekerheid wenst in verband met een nieuwe koop- of huurwoning.
– Een snelle en betrouwbare notariële afwikkeling wenst.
– In scheiding ligt en uw woning snel wilt verkopen.
– Uw woning of appartement wilt verkopen of terug wenst te huren.
Wij kunnen meteen en zonder enig voorbehoud uw woning aankopen, waardoor u de zekerheid heeft dat uw vastgoed direct is verkocht.

Zo kunt u uw woning aanmelden

Uw woning snel verkopen doet u vrij eenvoudig via CITO Vastgoed. Hiervoor dient u eerst uw woning bij ons aan te melden, wat geheel kosteloos en vrijblijvend is. Binnen 24 uur zal u van ons een reactie met, indien gewenst, een indicatief bod krijgen. Hebben wij interesse in uw vastgoed, dan plannen we een kosteloze en geheel vrijblijvende bezichtiging in. Wij taxeren hierbij uw woning. Vervolgens ontvangt u 48 uur na de bezichtiging een definitief bod. Als u akkoord bent, stellen we een officiële koopakte op. U bent er dan zeker van dat uw woning definitief verkocht is, want de akte heeft geen ontbindende voorwaarden. We maken een afspraak bij de notaris voor de officiële overdracht van uw vastgoed. Vervolgens bezoeken we op de afgesproken datum de notaris. De netto koopsom krijgt u uitbetaald, waarbij wij de overdrachtsbelasting en notariskosten op ons nemen.

Uw huis snel verkopen? Neem nu contact met ons op

Uw huis snel verkopen? Neem dan direct contact op met CITO Vastgoed of kies ervoor om uw woning bij ons aan te melden. U kunt ons bereiken via 085-0602045 of stuur ons een mail via info@cito-vastgoed.nl. Wij staan graag voor u klaar. Uw huis snel verkopen is zo gebeurd bij CITO Vastgoed!

Meer weten over de mogelijkheden? Bod aanvragen  Contact opnemen

  • Notariskosten etc. voor onze rekening

  • Oplevering wanneer u wenst

  • Directe aanbetaling mogelijk

  • Verkopen en terughuren is mogelijk