Huis snel verkopen

Vraag direct uw bod aan

Snel, eenvoudig, betrouwbaar! CITO vastgoed

 • Direct verkocht, zonder voorbehoud

 • Gratis het beste bod

 • Geen makelaar nodig

 • 10+ jaar ervaring

Uw huis snel verkopen? Dat doet u natuurlijk bij CITO Vastgoed

Uw huis snel verkopen? Dan zit u meteen goed bij CITO Vastgoed. Wij beschikken over meer dan 10 jaar ervaring in het opkopen van verschillende soorten vastgoed. Denk aan appartementen, studio’s, eengezinswoningen, villa’s, enzovoort. Of uw pand al geruime tijd leeg staat, pas te koop is of wanneer er sprake is van achterstallig onderhoud, wij helpen u graag verder. Tevens is het mogelijk snel uw woning aan ons te verkopen en vervolgens terug te huren. Uw huis snel verkopen? Neem dan direct contact op met CITO Vastgoed of lees verder om meer te weten te komen over onze werkwijze.

Vraag direct uw bod aan

Snel, eenvoudig, betrouwbaar! CITO vastgoed

Waarom voor een opkoper kiezen?

Als u uw huis snel wilt verkopen, is de keuze voor CITO Vastgoed als opkoper ideaal. Dit brengt namelijk vele voordelen met zich mee en is geschikt als u:

 • Wilt profiteren van de hoge huizenprijzen en de overwaarde op uw woning wilt verzilveren.
 • Een woning heeft verkregen uit een erfenis.
 • Geen zin heeft in het trage traject van het te koop zetten van uw woning bij een makelaar.
 • Gratis het beste bod op uw pand wilt ontvangen.
 • Dure makelaarskosten wilt besparen.
 • Snel zekerheid wenst in verband met een nieuwe koop- of huurwoning.
 • Een snelle en betrouwbare notariële afwikkeling wenst.
 • In scheiding ligt en snel uw woning wilt verkopen.
 • Uw woning of appartement wilt verkopen of terug wenst te huren.

Wij kunnen meteen en zonder enig voorbehoud uw woning aankopen, waardoor u de zekerheid heeft dat uw vastgoed direct is verkocht.

Beste bod op pand
Overwaarde verzilveren

Zo kunt u uw woning aanmelden

Uw woning snel verkopen doet u vrij eenvoudig via CITO Vastgoed. Hiervoor dient u eerst uw woning bij ons aan te melden, wat geheel kosteloos en vrijblijvend is. Binnen 24 uur zal u van ons een reactie met, indien gewenst, een indicatief bod krijgen. Hebben wij interesse in uw vastgoed, dan plannen we een kosteloze en geheel vrijblijvende bezichtiging in. Wij taxeren hierbij uw woning. Vervolgens ontvangt u 48 uur na de bezichtiging een definitief bod. Als u akkoord bent, stellen we een officiële koopakte op. U bent er dan zeker van dat uw woning definitief verkocht is, want de akte heeft geen ontbindende voorwaarden. We maken een afspraak bij de notaris voor de officiële overdracht van uw vastgoed. Vervolgens bezoeken we op de afgesproken datum de notaris. De netto koopsom krijgt u uitbetaald, waarbij wij de overdrachtsbelasting en notariskosten op ons nemen.

Vraag direct uw bod aan

Snel, eenvoudig, betrouwbaar! CITO vastgoed

Vastgoedhandelaar met 10 jaar specialisatie

Snel huis verkopen? CITO Vastgoed biedt de oplossing

Wilt u snel uw huis verkopen? CITO Vastgoed biedt u een snelle en efficiënte oplossing. Met meer dan 10 jaar ervaring in het opkopen van diverse soorten vastgoed, zijn wij de ideale partner voor u. Of uw huis al geruime tijd leeg staat, pas te koop is of wanneer er sprake is van achterstallig onderhoud, wij helpen u graag verder. Wij kopen uw huis snel op, waardoor u snel verzekerd bent van een verkoop.

CITO Vastgoed maakt verkoop van uw huis gemakkelijk door direct aankoop zonder ontbindende voorwaarden en zonder makelaarskosten. Bovendien kunt u uw huis verkopen en vervolgens terug huren, zodat u in uw eigen huis kunt blijven wonen en profiteren van de verkoopopbrengst.

Een snelle verkoop van uw woning met CITO Vastgoed

Bent u op zoek naar een snelle verkoop van uw woning? CITO Vastgoed biedt u een efficiënte en snelle oplossing. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in het opkopen van diverse soorten vastgoed, waaronder appartementen, studio’s, eengezinswoningen, villa’s, enzovoort. Of uw pand al geruime tijd leeg staat, pas te koop is of wanneer er sprake is van achterstallig onderhoud, wij helpen u graag verder.

CITO Vastgoed biedt een stressvrije verkoopoptie door direct aankoop zonder ontbindende voorwaarden en zonder makelaarskosten. Bovendien kunt u uw huis verkopen en vervolgens terug huren, zodat u in uw eigen huis kunt blijven wonen en verkoopopbrengst kunt genieten.

Volledige ontzorging
Verkopen vastgoed

Verkoop uw huis snel en eenvoudig met CITO Vastgoed

Bent u op zoek naar een snelle en eenvoudige manier om uw huis te verkopen? CITO Vastgoed biedt u de oplossing. Met onze meer dan 10 jaar ervaring in het opkopen van diverse soorten vastgoed, zijn wij de ideale partner voor een snelle verkoop van uw huis. Of uw pand al geruime tijd leeg staat, pas te koop is of wanneer er sprake is van achterstallig onderhoud, wij helpen u graag verder.

CITO Vastgoed elimineert verkoopstress door direct aankoop zonder ontbindende voorwaarden en zonder makelaarskosten. Wij bieden ook de mogelijkheid om snel je huis te verkopen en vervolgens terug te huren, zodat u in uw eigen huis kunt blijven wonen en verkoopopbrengst kunt behouden

Snel uw huis verkopen met CITO Vastgoed

Wilt u snel uw huis verkopen? CITO Vastgoed biedt u de perfecte oplossing. Onze jarenlange ervaring in het opkopen van diverse soorten vastgoed maakt ons de ideale partner voor een snelle verkoop van uw huis. Ongeacht of uw pand al geruime tijd leeg staat, pas te koop is of wanneer er sprake is van achterstallig onderhoud, wij helpen u graag verder.

Met CITO Vastgoed hoeft u zich geen zorgen te maken over dure makelaarskosten of een tragisch verkoopstraject. Wij kopen uw huis direct op, zonder ontbindende voorwaarden, zodat u snel verzekerd bent van een verkoop. Bovendien bieden wij de mogelijkheid om uw huis aan ons te verkopen en vervolgens terug te huren. Zo kunt u in uw eigen huis blijven wonen en toch profiteren van de verkoopopbrengst.

Voordelen Cito Vastgoed

Snel je huis verkopen? Neem nu contact met ons op

Uw huis snel verkopen? Neem dan direct contact op met CITO Vastgoed of kies ervoor om uw woning bij ons aan te melden. U kunt ons bereiken via 085-0602045 of stuur ons een mail via [email protected]. Wij staan graag voor u klaar. Uw huis snel verkopen is zo gebeurd bij CITO Vastgoed!

Meer weten over de mogelijkheden? Bod aanvragen Contact opnemen

 • Notariskosten etc. voor onze rekening

 • Oplevering wanneer u wenst

 • Directe aanbetaling mogelijk

 • Verkopen en terughuren is mogelijk