Huis verkopen Tilburg

Vraag direct uw bod aan

Snel, eenvoudig, betrouwbaar! CITO vastgoed

Uw huis verkopen in Tilburg doet u het snelst bij CITO Vastgoed

Wilt u uw huis verkopen in Tilburg? Dan biedt CITO Vastgoed u de snelste service. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in het opkopen van vele soorten vastgoed. Denk aan appartementen, villa’s, eengezinswoningen en andere type panden. Misschien staat uw pand al geruime tijd leeg, heeft u met achterstallig onderhoud te maken of wilt u uw woning binnenkort gaan verkopen. CITO Vastgoed is u in al deze gevallen graag van dienst. Neem direct contact op om uw huis te verkopen of lees verder om meer te weten te komen over onze manier van werken en de aantrekkelijke voordelen die wij te bieden hebben.

Werkwijze huis verkopen in Tilburg

Uw huis verkopen doet u door deze eerst gratis en vrijblijvend aan te melden bij CITO Vastgoed. Vervolgens krijgt u binnen 24 uur antwoord met eventueel een indicatief bod. Bij interesse in uw woning wordt er een afspraak met u gemaakt voor het kosteloos en vrijblijvend bezichtigen van uw huis. Hierbij zal tevens de taxatie plaatsvinden. Na 48 uur zal u een definitief bod van ons ontvangen. Indien u met dit bod akkoord gaat, wordt de officiële koopakte opgemaakt. Deze beschikt niet over ontbindende voorwaarden, wat maakt dat de verkoop van uw huis geheel zeker is. Op een afgesproken datum gaan we naar de notaris voor de officiële overdracht van uw vastgoed. De notariskosten en overdrachtsbelasting zijn voor ons en u krijgt de netto koopsom uitbetaald.

Waarom voor CITO Vastgoed kiezen?

Uw huis verkopen in Tilburg levert u met een keuze voor CITO Vastgoed altijd het meeste op. Zo staan wij voor de volgende punten:
– Geen verkoopstress of onzekerheid.
– Professionele partij met 10+ jaar ervaring.
– Snelle en betrouwbare notariële afwikkeling.
– Persoonlijk contact, wij denken graag met u mee.
– Aanbetaling mogelijk en oplevering wanneer u wenst.
– Gratis het beste bod op uw pand.
– Direct verkocht, wij kopen zonder voorbehoud.
Al velen hebben er hierdoor voor gekozen om hun huis te verkopen in Tilburg aan CITO Vastgoed.

Snel uw huis verkopen in Tilburg? Neem direct contact op

Snel uw huis verkopen? Neem dan direct contact op met CITO Vastgoed. U kunt ons telefonisch bereiken via 085-0602045 of ons een mail sturen via [email protected]. U zal dan spoedig een reactie van ons ontvangen. Uw huis verkopen in Tilburg is zo geregeld bij CITO Vastgoed!

Meer weten over de mogelijkheden? Bod aanvragen Contact opnemen

  • Notariskosten etc. voor onze rekening

  • Oplevering wanneer u wenst

  • Directe aanbetaling mogelijk

  • Verkopen en terughuren is mogelijk