Huis verkopen Nijmegen

Vraag direct uw bod aan

Snel, eenvoudig, betrouwbaar! CITO vastgoed

Uw huis verkopen in Nijmegen? CITO Vastgoed koopt uw woning op

Uw huis verkopen in Nijmegen? CITO Vastgoed kan uw woning opkopen. Wij zijn gespecialiseerd in het opkopen van vastgoed, waaronder appartementen, villa’s, eengezinswoningen en andere type woningen. Met onze ruim 10 jaar ervaring zijn wij u graag van dienst. Of uw woning nu al enige tijd leeg staat, er lange tijd geen onderhoud gepleegd is of wilt u uw woning binnenkort in de verkoop gaan zetten. Neem snel contact op met CITO Vastgoed om uw huis te verkopen of lees verder voor meer informatie over onze voordelen en werkwijze.

Werkwijze huis verkopen in Nijmegen

Uw huis verkopen in Nijmegen begint met het kosteloos en vrijblijvend aanmelden van uw pand bij CITO Vastgoed. U krijgt binnen 24 uur een antwoord van ons terug. Mochten wij geïnteresseerd zijn in uw huis, dan plannen we een gratis en vrijblijvende bezichtiging met u in. Hierbij zullen wij uw woning ook taxeren. Na 48 uur ontvangt u een definitief bod. Als u akkoord bent met ons bod, stellen we de officiële koopakte op. In de koopakte staan geen ontbindende voorwaarden, wat de verkoop van uw huis geheel rond maakt. We gaan op een met u afgesproken datum naar de notaris voor de officiële overdracht van uw huis. Wij betalen de notariskosten en overdrachtsbelasting. De netto koopsom wordt aan u uitbetaald.

De voordelen van CITO Vastgoed

Als u ervoor kiest uw huis te verkopen in Nijmegen aan CITO Vastgoed, dan levert u dat veel voordelen op. Zo kunt u bij CITO Vastgoed altijd rekenen op het volgende:
– Geen verkoopstress of onzekerheid.
– Aanbetaling mogelijk en oplevering wanneer u wenst.
– Gratis het beste bod op uw pand.
– Direct verkocht, wij kopen zonder voorbehoud.
– Professionele partij met 10+ jaar ervaring.
– Snelle en betrouwbare notariële afwikkeling.
– Persoonlijk contact, wij denken graag met u mee.
Om deze redenen kozen al velen ervoor om hun vastgoed aan CITO Vastgoed te verkopen. Kiest u er ook voor om van onze voordelen te profiteren en ons als opkoper in te zetten?

Meteen uw huis verkopen in Nijmegen? Bel of mail naar CITO Vastgoed

Meteen uw huis verkopen? Neem dan vandaag nog contact op met CITO Vastgoed. U kunt contact met ons opnemen via 085-0602045 of ons mailen via [email protected]. U krijgt dan snel een antwoord terug. Uw huis verkopen in Nijmegen levert u bij CITO Vastgoed altijd het meeste op!

Meer weten over de mogelijkheden? Bod aanvragen Contact opnemen

  • Notariskosten etc. voor onze rekening

  • Oplevering wanneer u wenst

  • Directe aanbetaling mogelijk

  • Verkopen en terughuren is mogelijk