Vastgoedhandelaar

Vraag direct uw bod aan

Snel, eenvoudig, betrouwbaar! CITO vastgoed

Een vastgoedhandelaar gezocht? Zet meteen CITO Vastgoed in!

Zoekt u een vastgoedhandelaar? Denk dan eens aan CITO Vastgoed. Wij hebben 10+ jaar ervaring met het opkopen van diverse soorten vastgoed. U kunt hierbij denken aan villa’s, appartementen, eengezinswoningen en vele andere panden. Misschien wilt u uw pand binnenkort verkopen, staat deze al enige tijd leeg of heeft u te maken met achterstallig onderhoud. Wij zien dit als geen enkel probleem. Wilt u ons direct als vastgoedhandelaar inzetten? Neem dan nu contact met ons op of lees verder voor onze werkwijze.

Waarom een vastgoedhandelaar inzetten?

Een vastgoedhandelaar zoals CITO Vastgoed inzetten kan u diverse voordelen opleveren. Zo is het zeer voordelig ons voor het opkopen van uw vastgoed in te schakelen als u:
– Geen zin heeft in het trage traject van het te koop zetten van uw woning bij een makelaar.
– In scheiding ligt en uw woning snel wilt verkopen.
– Uw woning of appartement wilt verkopen of terug wenst te huren.
– Snel zekerheid wenst in verband met een nieuwe koop- of huurwoning.
– Wilt profiteren van de hoge huizenprijzen en de overwaarde op uw woning wilt verzilveren.
– Een woning heeft verkregen uit een erfenis.
– Gratis het beste bod op uw pand wilt ontvangen.
– Dure makelaarskosten wilt besparen.
– Een snelle en betrouwbare notariële afwikkeling wenst.
Uw woning kan meteen en zonder enig voorbehoud door ons worden aangekocht. Uw woning is hiermee dan ook definitief verkocht.

Uw vastgoed aanmelden

Zet u ons als vastgoedhandelaar in, dan kunt u uw woning geheel vrijblijvend en kosteloos bij ons aanmelden. U krijgt dan binnen 24 uur al een reactie van ons met eventueel een indicatief bod op uw pand. Hebben wij interesse in uw vastgoed, dan maken we een afspraak voor een vrijblijvende en kosteloze bezichtiging. Uw woning wordt hierbij getaxeerd en u ontvangt na 48 uur een definitief bod. Met uw akkoord wordt de officiële koopakte opgesteld. De akte heeft geen ontbindende voorwaarden, wat betekent dat uw woning hiermee definitief is verkocht. De officiële overdracht van uw vastgoed vindt vervolgens plaats bij de notaris. U krijgt de netto koopsom uitbetaald. De notariskosten en overdrachtskosten zijn voor onze rekening.

Meteen een vastgoedhandelaar inschakelen? Neem contact op

Direct een vastgoedhandelaar inzetten om uw vastgoed op te kopen? Neem dan snel contact op met CITO Vastgoed. Bel ons via 085-0602045 of stuur ons een mail via info@cito-vastgoed.nl. U kunt dan spoedig een antwoord verwachten. Kies ook voor CITO Vastgoed als uw vastgoedhandelaar en verkoop uw pand binnen een mum van tijd!

Meer weten over de mogelijkheden? Bod aanvragen  Contact opnemen

  • Notariskosten etc. voor onze rekening

  • Oplevering wanneer u wenst

  • Directe aanbetaling mogelijk

  • Verkopen en terughuren is mogelijk