Vastgoedhandelaar

Vraag direct uw bod aan

Snel, eenvoudig, betrouwbaar! CITO vastgoed

 • Direct verkocht, zonder voorbehoud

 • Gratis het beste bod

 • Geen makelaar nodig

 • 10+ jaar ervaring

Een vastgoedhandelaar gezocht? Zet meteen CITO Vastgoed in!

Zoekt u een vastgoedhandelaar? Denk dan eens aan CITO Vastgoed. Wij hebben 10+ jaar ervaring met het opkopen van diverse soorten vastgoed. U kunt hierbij denken aan villa’s, appartementen, eengezinswoningen en vele andere panden. Misschien wilt u uw pand binnenkort verkopen, staat deze al enige tijd leeg of heeft u te maken met achterstallig onderhoud. Wij zien dit als geen enkel probleem. Wilt u ons direct als vastgoedhandelaar inzetten? Neem dan nu contact met ons op of lees verder voor onze werkwijze.

Vraag direct uw bod aan

Snel, eenvoudig, betrouwbaar! CITO vastgoed

Waarom een vastgoedhandelaar inzetten?

Een vastgoedhandelaar zoals CITO Vastgoed inzetten kan u diverse voordelen opleveren. Zo is het zeer voordelig ons voor het opkopen van uw vastgoed in te schakelen als u:

 • Geen zin heeft in het trage traject van het te koop zetten van uw woning bij een makelaar.
 • In scheiding ligt en uw woning snel wilt verkopen.
 • Uw woning of appartement wilt verkopen of terug wenst te huren.
 • Snel zekerheid wenst in verband met een nieuwe koop- of huurwoning.
 • Wilt profiteren van de hoge huizenprijzen en de overwaarde op uw woning wilt verzilveren.
 • Een woning heeft verkregen uit een erfenis.
 • Gratis het beste bod op uw pand wilt ontvangen.
 • Dure makelaarskosten wilt besparen.
 • Een snelle en betrouwbare notariële afwikkeling wenst.

Uw woning kan meteen en zonder enig voorbehoud door ons worden aangekocht. Uw woning is hiermee dan ook definitief verkocht.

Beste bod op pand
Overwaarde verzilveren

Uw vastgoed aanmelden

Zet u ons als vastgoedhandelaar in, dan kunt u uw woning geheel vrijblijvend en kosteloos bij ons aanmelden. U krijgt dan binnen 24 uur al een reactie van ons met eventueel een indicatief bod op uw pand. Hebben wij interesse in uw vastgoed, dan maken we een afspraak voor een vrijblijvende en kosteloze bezichtiging. Uw woning wordt hierbij getaxeerd en u ontvangt na 48 uur een definitief bod. Met uw akkoord wordt de officiële koopakte opgesteld. De akte heeft geen ontbindende voorwaarden, wat betekent dat uw woning hiermee definitief is verkocht. De officiële overdracht van uw vastgoed vindt vervolgens plaats bij de notaris. U krijgt de netto koopsom uitbetaald. De notariskosten en overdrachtskosten zijn voor onze rekening.

Vraag direct uw bod aan

Snel, eenvoudig, betrouwbaar! CITO vastgoed

Vastgoedhandelaar met 10 jaar specialisatie

CITO Vastgoed: de betrouwbare keuze voor een ervaren vastgoed handelaar

Wanneer u op zoek bent naar een vastgoed handelaar, dan is CITO Vastgoed de perfecte keuze voor u. Met meer dan 10 jaar ervaring in het opkopen van diverse soorten vastgoed, zijn wij een betrouwbare en ervaren partner voor uw vastgoedtransacties. Van villa’s tot appartementen en eengezinswoningen, wij kopen het allemaal op. Of u nu snelheid, zekerheid of een hoog bod wilt, wij zien geen enkel probleem en zijn in staat uw verwachtingen te overtreffen. Onze werkwijze is transparant en efficiënt, en we maken gebruik van notariële afwikkeling, dus u kunt er zeker van zijn dat uw vastgoedtransactie snel en betrouwbaar wordt afgehandeld. Neem contact op met CITO Vastgoed voor meer informatie of om direct een vastgoed handelaar in te zetten.

Waarom kiezen voor een vastgoedhandelaar als CITO Vastgoed?

Als u overweegt uw vastgoed te verkopen, zijn er tal van redenen waarom u zou kunnen overwegen om een vastgoedhandelaar als CITO Vastgoed in te schakelen. Onze ervaring en kennis van de markt stelt ons in staat om snel en efficiënt te handelen, waardoor we in staat zijn om u een hoog bod te bieden voor uw pand. Bovendien bespaart u zichzelf de tijd en moeite van het verkopen via een makelaar, en kunt u profiteren van onze gratis bezichtiging en taxatie service. Wij nemen u veel zorgen uit handen en zorgen voor een snelle en betrouwbare notariële afwikkeling.

Volledige ontzorging

Hoe werkt het aanmelden van uw vastgoed bij een vastgoedhandelaar als CITO Vastgoed?

Het aanmelden van uw vastgoed bij CITO Vastgoed is eenvoudig en snel. U kunt uw woning geheel vrijblijvend en kosteloos bij ons aanmelden, waarna u binnen 24 uur een reactie van ons kunt verwachten met een indicatief bod. Na een succesvolle bezichtiging en taxatie, ontvangt u binnen 48 uur een definitief bod. Met uw akkoord wordt de officiële koopakte opgesteld. De overdracht van uw vastgoed vindt vervolgens plaats bij de notaris, waarna u de netto koopsom ontvangt. De notariskosten en overdrachtskosten zijn voor onze rekening. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Voordelen van het inschakelen van een vastgoedhandelaar als CITO Vastgoed

Er zijn vele voordelen verbonden aan het inschakelen van een vastgoedhandelaar als CITO Vastgoed. Uw pand wordt snel verkocht, zonder het trage proces van verkoop via een makelaar. U kunt profiteren van onze ervaring en kennis van de markt om een hoger bod te ontvangen voor uw pand. Bovendien bespaart u zichzelf tijd en moeite, aangezien wij uw pand voor u taxeren en bezichtigen. Onze werkwijze is transparant en efficiënt, en onze notariële afwikkeling zorgt voor een snelle en betrouwbare verkoop van uw pand.

Meer weten over de mogelijkheden? Bod aanvragen Contact opnemen

Verkopen vastgoed

Wat zijn de stappen bij het verkopen van uw vastgoed aan een vastgoedhandelaar als CITO Vastgoed? 

Het verkopen van uw vastgoed aan CITO Vastgoed is een eenvoudig proces. U meldt uw pand vrijblijvend aan, waarna wij u binnen 24 uur een indicatief bod doen. Na een bezichtiging en taxatie, ontvangt u binnen 48 uur een definitief bod. Wanneer u akkoord gaat met ons bod, wordt er een koopakte opgesteld. De overdracht van uw pand vindt plaats bij de notaris en u ontvangt de netto koopsom. Wij zorgen voor de notariskosten en overdrachtskosten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over deze stappen. 

Voordelen van verkoop aan een vastgoedhandelaar als CITO Vastgoed

Als u overweegt uw vastgoed te verkopen, dan kan het verkopen aan een vastgoedhandelaar als CITO Vastgoed verschillende voordelen opleveren. Ten eerste kunt u profiteren van onze ervaring en kennis van de markt, wat kan leiden tot een hoger bod voor uw pand. Bovendien verloopt de verkoop sneller dan wanneer u het via een makelaar verkoopt, en hoeft u zich geen zorgen te maken over dure makelaarskosten. Onze werkwijze is transparant en efficiënt, en wij zorgen voor een snelle en betrouwbare notariële afwikkeling. Verkoop uw pand aan CITO Vastgoed en profiteer van de voordelen van een ervaren vastgoedhandelaar. 

Voordelen Cito Vastgoed

Meteen een vastgoedhandelaar inschakelen? Neem contact op

Direct een vastgoedhandelaar inzetten om uw vastgoed op te kopen? Neem dan snel contact op met CITO Vastgoed. Bel ons via 0850602045 of stuur ons een mail via [email protected]. U kunt dan spoedig een antwoord verwachten. Kies ook voor CITO Vastgoed als uw vastgoedhandelaar en verkoop uw pand binnen een mum van tijd!

 • Notariskosten etc. voor onze rekening

 • Oplevering wanneer u wenst

 • Directe aanbetaling mogelijk

 • Verkopen en terughuren is mogelijk