Huis opkoper

Vraag direct uw bod aan

Snel, eenvoudig, betrouwbaar! CITO vastgoed

 • Direct verkocht, zonder voorbehoud

 • Gratis het beste bod

 • Geen makelaar nodig

 • 10+ jaar ervaring

Een huis opkoper gezocht? Kies voor CITO Vastgoed

Zoekt u een huis opkoper? Uw huis kunt u het beste laten opkopen door CITO Vastgoed. Wij hebben ruim 10 jaar ervaring met het opkopen van verschillende soorten vastgoed. Zo kopen wij appartementen, eengezinswoningen, villa’s en nog diverse andere panden op. Misschien staat uw huis al even leeg, heeft u achterstallig onderhoud of wilt u uw pand binnenkort nieuw in de verkoop zetten. Wij zijn u hoe dan ook graag van dienst. Wilt u ons meteen als uw huis opkoper inzetten? Neem dan direct contact op of lees verder voor meer informatie.

Vraag direct uw bod aan

Snel, eenvoudig, betrouwbaar! CITO vastgoed

Wanneer ons als huis opkoper inzetten?

Zet u een huis opkoper zoals CITO Vastgoed in, dan is de verkoop van uw woning snel rond. U kunt bij ons terecht om uw woning te verkopen wanneer u:

 • Dure makelaarskosten wilt besparen.
 • Gratis het beste bod op uw pand wilt ontvangen.
 • Wilt profiteren van de hoge huizenprijzen en de overwaarde op uw woning wilt verzilveren.
 • In scheiding ligt en uw woning snel wilt verkopen.
 • Snel zekerheid wenst in verband met een nieuwe koop- of huurwoning.
 • Een woning heeft verkregen uit een erfenis.
 • Uw woning of appartement wilt verkopen of terug wenst te huren.
 • Geen zin heeft in het trage traject van het te koop zetten van uw woning bij een makelaar.
 • Een snelle en betrouwbare notariële afwikkeling wenst.

Schakelt u CITO Vastgoed als huis opkoper in, dan kopen wij uw woning meteen en zonder enig voorbehoud aan. Hiermee is de verkoop van uw woning direct rond.

Beste bod op pand
Overwaarde verzilveren

Onze werkwijze

Om uw huis te laten opkopen door CITO Vastgoed, dient u uw vastgoed eerst gratis en vrijblijvend bij ons aan te melden. Hierbij zal u binnen 24 uur een reactie van ons ontvangen. Wanneer wij interesse in uw vastgoed hebben, wordt er een afspraak met u gemaakt voor een kosteloze en vrijblijvende bezichtiging. Uw woning wordt ter plaatse getaxeerd. Binnen 48 uur zal u een definitief bod ontvangen. Bent u hiermee akkoord, dan stellen we de officiële koopakte op. U weet hiermee zeker dat uw woning definitief verkocht is, omdat er hierin geen sprake is van ontbindende voorwaarden. We bezoeken samen met u de notaris, waar de officiële overdracht van uw woning plaatsvindt. Hierbij wordt de netto koopsom aan u uitbetaald en betalen wij de overdrachtsbelasting en notariskosten.

Vraag direct uw bod aan

Snel, eenvoudig, betrouwbaar! CITO vastgoed

Vastgoedhandelaar met 10 jaar specialisatie

Waarom kiezen voor een huis laten opkopen door CITO Vastgoed?

Een huis opkopen is een snelle manier om uw woning te verkopen. Bij CITO Vastgoed beschikken wij over ruim 10 jaar ervaring in het opkopen van diverse soorten vastgoed, waaronder appartementen, eengezinswoningen, villa’s en nog meer. Of uw huis nu leeg staat, pas te koop is of achterstallig onderhoud heeft, wij zijn u graag van dienst als huis opkoper. Wilt u direct uw huis laten opkopen door CITO Vastgoed? Neem dan contact met ons op of lees verder voor meer informatie over onze werkwijze.

Opkoper van huizen: Hoe het werkt bij CITO Vastgoed

In de zoektocht naar een opkoper voor huizen, kiest u het beste voor CITO Vastgoed. Wij beschikken over ruim 10 jaar ervaring in het opkopen van diverse soorten vastgoed, waaronder eengezinswoningen, appartementen, villa’s en meer. Of uw huis al geruime tijd leeg staat, pas te koop is of achterstallig onderhoud heeft, wij helpen u graag verder. Bij CITO Vastgoed kunt u zelfs uw huis verkopen en vervolgens terug huren. Dus zoekt u een opkoper voor huizen, kies dan voor CITO Vastgoed.

Volledige ontzorging
Verkopen vastgoed

Bent u op zoek naar een betrouwbare huizen opkoper? Kies voor CITO Vastgoed.

Op zoek naar een professionele opkoper? Kies voor CITO Vastgoed. Onze jarenlange ervaring als huizen opkoper maakt ons de perfecte partner voor uw verkoop. Wij kopen diverse soorten vastgoed op, van appartementen tot villa’s, en ook wanneer uw huis leegstaat of achterstallig onderhoud heeft. Onze werkwijze is snel en efficiënt, zonder dure makelaarskosten of langdurige verkooptrajecten. Wilt u uw huis snel laten opkopen door een professionele huizen opkoper? Neem dan direct contact op met CITO Vastgoed.

Voordelen van een huis opkoper inschakelen

Als u overweegt om een huis opkoper in te schakelen voor de verkoop van uw woning, zijn er diverse voordelen waar u rekening mee kunt houden. Zo kiest u voor een huis opkoper als CITO Vastgoed wanneer u:

 • Snelheid wenst in het verkooptraject van uw woning.
 • Geen zin heeft in de dure makelaarskosten die vaak gepaard gaan met het verkopen van een woning via een makelaar.
 • Het beste bod op uw pand wilt ontvangen zonder dat u hiervoor kosten hoeft te maken.
 • Gratis een taxatie van uw woning wilt laten verrichten.
 • Snelheid en zekerheid wenst in verband met een nieuwe koop- of huurwoning.
 • Een snelle en betrouwbare notariële afwikkeling wenst.

Onze werkwijze als huis opkoper

CITO Vastgoed is een professionele huis opkoper met ruim 10 jaar ervaring. Onze werkwijze is transparant en efficiënt. Hieronder vindt u een overzicht van onze stappen:

 1. U meldt uw woning gratis en vrijblijvend aan bij ons.
 2. Wij bekijken uw aanmelding en geven binnen 24 uur een reactie met een eventueel indicatief bod.
 3. Indien wij geïnteresseerd zijn, plannen wij een kosteloze en vrijblijvende bezichtiging in.
 4. Tijdens de bezichtiging taxeren wij uw woning.
 5. Binnen 48 uur ontvangt u een definitief bod van ons.
 6. Bij akkoord stellen we de officiële koopakte op en bezoeken we samen de notaris voor de overdracht van uw woning.
 7. De netto koopsom wordt uitbetaald, waarbij wij de overdrachtsbelasting en notariskosten voor onze rekening nemen.

Waarom voor CITO Vastgoed als huis opkoper kiezen?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare huis opkoper, dan is CITO Vastgoed de perfecte keuze. Wij beschikken over meer dan 10 jaar ervaring in het opkopen van diverse soorten vastgoed. Of u nu een appartement, eengezinswoning of villa wilt verkopen, wij zijn geïnteresseerd. Bovendien is het ook mogelijk uw woning aan ons te verkopen en vervolgens terug te huren. Door voor CITO Vastgoed te kiezen als huis opkoper kunt u profiteren van onze snelle en efficiënte werkwijze, waarbij uw woning binnen enkele dagen verkocht kan zijn. Tevens bieden wij een scherp bod en nemen wij de overdrachtsbelasting en notariskosten op ons. Wacht niet langer en kies voor CITO Vastgoed als huis opkoper. Neem nu contact met ons op.

Voordelen Cito Vastgoed

Direct een huis opkoper inzetten? Neem contact op

Wilt u direct een huis opkoper inzetten om uw woning te verkopen? Neem nu contact op met CITO Vastgoed via 085-0602045 of stuur ons een mail via [email protected]. U zal binnen 24 uur een reactie ontvangen. Met CITO Vastgoed als uw huis opkoper bent u verzekerd van een snelle verkoop. 

Meer weten over de mogelijkheden? Bod aanvragen Contact opnemen

 • Notariskosten etc. voor onze rekening

 • Oplevering wanneer u wenst

 • Directe aanbetaling mogelijk

 • Verkopen en terughuren is mogelijk