Huis verkopen en terughuren

Vraag direct uw bod aan

Snel, eenvoudig, betrouwbaar! CITO vastgoed

 • Direct verkocht, zonder voorbehoud

 • Gratis het beste bod

 • Geen makelaar nodig

 • 10+ jaar ervaring

Uw huis verkopen en terughuren? Zet CITO Vastgoed in

Wilt u uw huis verkopen en terughuren? Zet dan CITO Vastgoed in, want wij hebben ruim 10 jaar ervaring met het opkopen alsmede verhuren van diverse soorten woningen. Ook zijn wij gespecialiseerd in het verzilveren van overwaardes. Het kan zijn dat uw woningwaarde fors gestegen is of dat u een flinke overwaarde heeft doordat u uw hypotheek bijna volledig of geheel heeft afgelost. Vooral ouderen blijken op een gegeven moment een vermogen te hebben opgebouwd, wat doorgaans in het huis zit. De woning verkopen en verhuizen kan dan een goede oplossing zijn, maar misschien blijft u liever in uw eigen huis wonen. Dat is allemaal mogelijk bij CITO Vastgoed. Lees snel verder voor meer informatie.

Vraag direct uw bod aan

Snel, eenvoudig, betrouwbaar! CITO vastgoed

Overwaarde verzilveren

Het verzilveren van de overwaarde van uw huis

Als u uw huis verkoopt en weer terug huurt via CITO Vastgoed, kunnen wij meteen de overwaarde van uw huis verzilveren. Hierdoor kunt u op een fijne en zorgeloze manier als huurder in uw eigen woning blijven. U hoeft zich tevens geen zorgen te maken over diverse jaarlijkse kosten, zoals het onderhoud, de gemeentelijke belastingen, opstalverzekeringen, enzovoort. U geniet straks geheel van de verkoopopbrengst van uw vastgoed.

De voordelen van CITO Vastgoed

In welke situaties kan het aantrekkelijk zijn om uw huis te verkopen en weer terug te huren? Dit is een goede optie als u:

 • Op ziet tegen het werk en onderhoud van uw woning, dit komt voor onze rekening.
 • Geheel ontzorgd wilt worden bij het verkoopproces, alles wordt juridisch vastgelegd bij de notaris.
 • Geen dure makelaarskosten wilt betalen, verkopen aan CITO-vastgoed is voor u zonder kosten.
 • Gratis het beste bod op uw pand wilt ontvangen.
 • Een snelle en betrouwbare notariële afwikkeling wenst.

 • U uw overwaarde op uw woning wilt verzilveren en wilt beschikken over het vermogen.
 • Direct 100% zekerheid wenst over de verkoop van uw woning.
 • Wilt profiteren van de huidige hoge huizenprijzen, maar wel zorgeloos wilt blijven wonen.
 • Een discrete verkoop wenst, geen bord in de tuin, reclame op internet en allerlei bezichtigingen.
 • Een professionele en betrouwbare verhuurder wilt hebben met 10+ jaar ervaring.
Beste bod op pand

Vraag direct uw bod aan

Snel, eenvoudig, betrouwbaar! CITO vastgoed

Vastgoedhandelaar met 10 jaar specialisatie

De oplossing: Huis verkopen en tijdelijk terughuren

Wilt u uw huis verkopen, maar blijft u liever in uw eigen woning wonen? Dan is uw huis verkopen en tijdelijk terughuren een goede oplossing. Bij CITO Vastgoed hebben wij ruim 10 jaar ervaring met het opkopen en verhuren van diverse soorten woningen. Wij zijn gespecialiseerd in het verzilveren van overwaardes en kunnen uw huis snel en betrouwbaar verkopen.
Als u uw huis verkoopt en terug huurt, hoeft u zich geen zorgen te maken over onderhoudskosten of jaarlijkse kosten. U geniet straks geheel van de verkoopopbrengst van uw vastgoed en kunt zorgeloos blijven wonen in uw eigen huis.
CITO Vastgoed biedt u een discrete verkoop, geen bord in de tuin, reclame op internet en allerlei bezichtigingen. Wij zijn een professionele en betrouwbare verhuurder met 10+ jaar ervaring.

Een alternatief voor verhuizen

Uw huis verkopen en terug huren is een alternatief voor verhuizen als u een overwaarde op uw huis heeft opgebouwd. Bij CITO Vastgoed hebben wij ruim 10 jaar ervaring met het opkopen en verhuren van diverse soorten woningen. Wij zijn gespecialiseerd in het verzilveren van overwaardes en kunnen uw huis snel en betrouwbaar verkopen.
Op deze manier kunt u profiteren van de huidige hoge huizenprijzen en toch zorgeloos in uw eigen huis blijven wonen. U hoeft zich geen zorgen te maken over onderhoudskosten of jaarlijkse kosten, want deze komen voor onze rekening. Wij zorgen voor een juridisch vastgelegde verkoop bij de notaris, zodat u geheel ontzorgd bent.

Volledige ontzorging
Verkopen vastgoed

Woning verkopen en terughuren: een manier om te profiteren van hoge huizenprijzen

Uw woning verkopen en terughuren is een manier om te profiteren van hoge huizenprijzen en toch zorgeloos in uw eigen woning te blijven wonen. Bij CITO Vastgoed hebben wij ruim 10 jaar ervaring met het opkopen en verhuren van diverse soorten woningen. Wij zijn gespecialiseerd in het verzilveren van overwaardes en kunnen uw woning snel en betrouwbaar verkopen.

Zo kunt u zonder zorgen genieten van de verkoopopbrengst van uw vastgoed. U hoeft zich geen zorgen te maken over onderhoudskosten, gemeentelijke belastingen, opstalverzekeringen, enzovoort, want deze komen voor onze rekening. Wij zorgen voor een juridisch vastgelegde verkoop bij de notaris, zodat u geheel ontzorgd bent.

Uw voordelen

Er zijn tal van voordelen te behalen voor mensen die hun huis willen verkopen, maar liever in hun eigen huis willen blijven wonen. Een van de voordelen is dat u kunt profiteren van de huidige hoge huizenprijzen. Bij CITO Vastgoed helpen we u graag, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over kosten voor onderhoud of jaarlijkse kosten. Wij zorgen ervoor dat alles juridisch vastgelegd wordt bij de notaris, zodat u geheel ontzorgd bent.

Een ander voordeel is dat u geen dure makelaarskosten hoeft te betalen. Bij CITO Vastgoed verkoopt u uw huis zonder kosten, en kunt u profiteren van de beste verkoopopbrengst. Daardoor kunt u beschikken over uw vermogen en een zorgeloze toekomst hebben in uw eigen huis.

Voordelen Cito Vastgoed

Meer weten over de mogelijkheden? Bod aanvragen Contact opnemen

CITO Vastgoed, professioneel en betrouwbaar

Bij CITO Vastgoed hebben wij ruim 10 jaar ervaring met het opkopen en verhuren van diverse soorten woningen, waaronder uw huis verkopen en terughuren. Wij zijn gespecialiseerd in het verzilveren van overwaardes en kunnen uw huis snel en betrouwbaar verkopen. Onze verkoop is discreet, er zijn geen borden in de tuin, reclame op internet en bezichtigingen.

Wij zijn een professionele en betrouwbare verhuurder met 10+ jaar ervaring. Wij zorgen voor een juridisch vastgelegde verkoop bij de notaris, zodat u geheel ontzorgd bent.

De ideale oplossing voor ouderen

Voor ouderen kan het verkopen van hun huis en dat vervolgens weer terug huren, de ideale oplossing zijn als zij een vermogen hebben opgebouwd in hun huis. Veel ouderen hebben hun hypotheek bijna volledig of geheel afgelost, waardoor zij een flinke overwaarde hebben. In plaats van hun huis te verkopen en te verhuizen, kunnen zij ervoor kiezen om hun huis te verkopen en weer terug te huren bij CITO Vastgoed.

Bij CITO Vastgoed kunnen wij meteen de overwaarde van uw huis verzilveren. Hierdoor kunt u op een fijne en zorgeloze manier als huurder in uw eigen woning blijven. U hoeft zich tevens geen zorgen te maken over diverse jaarlijkse kosten, zoals het onderhoud, de gemeentelijke belastingen, opstalverzekeringen, enzovoort. U geniet straks geheel van de verkoopopbrengst van uw vastgoed.

Discrete verkoop

Een discrete oplossing

Bij CITO Vastgoed bieden wij een discrete oplossing als u uw huis verkoopt en weer terug huurt. Er worden geen borden in de tuin geplaatst, er wordt geen reclame op internet gedaan en er zijn geen bezichtigingen. Dit is ideaal als u een discrete verkoop wenst, zonder dat uw buren of andere mensen op de hoogte zijn van de verkoop.
Wij zijn een professionele en betrouwbare verhuurder met 10+ jaar ervaring. Wij zorgen voor een juridisch vastgelegde verkoop bij de notaris, zodat u geheel ontzorgd bent.

De voordelen op een rij

Uw huis verkopen en terughuren bij CITO Vastgoed biedt tal van voordelen voor mensen die hun huis willen verkopen, maar liever in hun eigen huis willen blijven wonen. Hieronder een overzicht van enkele belangrijke voordelen:

 • U kunt profiteren van de huidige hoge huizenprijzen, maar blijft toch zorgeloos in uw eigen huis wonen
 • U hoeft zich geen zorgen te maken over onderhoudskosten, gemeentelijke belastingen, opstalverzekeringen, enzovoort, want deze komen voor onze rekening
 • Wij zorgen voor een juridisch vastgelegde verkoop bij de notaris, zodat u geheel ontzorgd bent
 • U kunt de verkoopopbrengst van uw huis gebruiken voor uw toekomstplannen
 • Wij zijn een professionele en betrouwbare verhuurder met 10+ jaar ervaring.

Op deze manier kunt u uw huis verkopen en toch in uw eigen huis blijven wonen, zonder zorgen over onderhoud of andere kosten. Neem contact met ons op voor meer informatie over de voordelen van het verkopen en terughuren van uw huis.

Betrouwbaar verkopen

Vraag direct uw bod aan

Snel, eenvoudig, betrouwbaar! CITO vastgoed

De oplossing voor vermogen in uw huis

Voor mensen die een vermogen hebben opgebouwd in hun huis, biedt het huis verkopen en huren bij CITO Vastgoed de ideale oplossing. Veel mensen hebben hun hypotheek bijna volledig of geheel afgelost, waardoor zij een flinke overwaarde hebben. In plaats van hun huis te verkopen en te verhuizen, kunnen zij in hun vertrouwde huis blijven wonen bij CITO Vastgoed.

Bij CITO Vastgoed kunnen wij meteen de overwaarde van uw huis verzilveren. Hierdoor kunt u op een fijne en zorgeloze manier als huurder in uw eigen woning blijven. U hoeft zich tevens geen zorgen te maken over diverse jaarlijkse kosten, zoals het onderhoud, de gemeentelijke belastingen, opstalverzekeringen, enzovoort. U geniet straks geheel van de verkoopopbrengst van uw vastgoed.

Door uw huis te verkopen en terughuren bij CITO Vastgoed kunt u uw vermogen verzilveren en toch in uw eigen huis blijven wonen.

Blijf wonen in uw eigen huis met CITO Vastgoed

Bij CITO Vastgoed bieden wij de unieke mogelijkheid om uw huis te verkopen en toch in uw eigen huis te blijven wonen. Wij zorgen ervoor dat de verkoop van uw huis snel en betrouwbaar verloopt, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over verhuizing of andere administratieve taken. U kunt gewoon in uw eigen huis blijven wonen, terwijl u profiteert van de verkoopopbrengst.

Door uw huis te verkopen en terug te huren bij CITO Vastgoed, hoeft u zich geen zorgen te maken over onderhoud of andere kosten. Wij zorgen voor het onderhoud van uw huis en betalen de jaarlijkse kosten, zodat u zorgeloos in uw eigen huis kunt blijven wonen. Bovendien zorgen wij voor een juridisch vastgelegde verkoop bij de notaris, zodat u geheel ontzorgd bent.

Snelle verkoop

Uw huis verkopen en terughuren? Neem nu contact met ons op

Laat CITO Vastgoed u helpen bij het verkopen en terughuren van uw huis. Neem nu contact op met CITO Vastgoed. U kunt ons telefonisch bereiken via 085-0602045 of een mail naar ons sturen via [email protected]. U kunt dan binnen 24 uur een antwoord terug verwachten.

Meer weten over de mogelijkheden? Bod aanvragen Contact opnemen

 • Notariskosten etc. voor onze rekening

 • Oplevering wanneer u wenst

 • Directe aanbetaling mogelijk

 • Verkopen en terughuren is mogelijk