Huis direct verkopen

Vraag direct uw bod aan

Snel, eenvoudig, betrouwbaar! CITO vastgoed

 • Direct verkocht, zonder voorbehoud

 • Gratis het beste bod

 • Geen makelaar nodig

 • 10+ jaar ervaring

Uw huis direct verkopen doet u bij CITO Vastgoed 

Uw huis direct verkopen? Dan zit u goed bij CITO Vastgoed, want wij kunnen uw woning meteen opkopen. Wij beschikken over meer dan 10 jaar ervaring in het opkopen van vastgoed. Denk aan appartementen, villa’s, eengezinswoningen en vele andere type panden. Misschien staat uw pand al even leeg, heeft u achterstallig onderhoud of komt uw woning binnenkort nieuw in de verkoop. In al deze gevallen zijn wij u graag van dienst. Uw huis direct verkopen? Neem contact op met CITO Vastgoed of lees verder voor meer informatie. 

Vraag direct uw bod aan

Snel, eenvoudig, betrouwbaar! CITO vastgoed

Wanneer uw vastgoed laten opkopen? 

Uw huis direct verkopen is zeker mogelijk als u uw woning laat opkopen door CITO Vastgoed. Zo is het een zeer goede optie om uw vastgoed te laten opkopen als u: 

 • Een woning heeft verkregen uit een erfenis.
 • Uw woning of appartement wilt verkopen of terug wenst te huren.
 • Dure makelaarskosten wilt besparen.
 • Geen zin heeft in het trage traject van het te koop zetten van uw woning bij een makelaar.
 • Gratis het beste bod op uw pand wilt ontvangen.
 • Snel zekerheid wenst in verband met een nieuwe koop- of huurwoning.
 • Wilt profiteren van de hoge huizenprijzen en de overwaarde op uw woning wilt verzilveren.
 • Een snelle en betrouwbare notariële afwikkeling wenst.
 • In scheiding ligt en uw woning snel wilt verkopen.

Als u CITO Vastgoed inschakelt voor het opkopen van uw woning, wordt uw woning meteen en zonder enig voorbehoud aangekocht. Dit maakt de verkoop van uw woning definitief. 

Beste bod op pand
Overwaarde verzilveren

Uw huis kosteloos aanmelden 

Uw huis direct verkopen doet u door uw woning geheel kosteloos en vrijblijvend aan te melden bij CITO Vastgoed. U krijgt dan binnen 24 uur een reactie van ons. Mochten wij geïnteresseerd zijn in uw pand, dan maken we een afspraak voor een gratis en vrijblijvende bezichtiging. Hierbij vindt ook de taxatie van uw pand plaats. U ontvangt na 48 uur een definitief bod. Bent u hiermee akkoord, dan wordt de officiële verkoopakte opgesteld. Hier staan geen ontbindende voorwaarden in, waardoor uw woning met zekerheid verkocht is. De officiële overdracht van uw vastgoed vindt plaats bij de notaris. Hierbij betalen wij de notariskosten en overdrachtsbelasting en krijgt u de netto koopsom uitbetaald. 

Vraag direct uw bod aan

Snel, eenvoudig, betrouwbaar! CITO vastgoed

Vastgoedhandelaar met 10 jaar specialisatie

Direct je huis verkopen? CITO Vastgoed biedt de oplossing 

Als u op zoek bent naar een snelle en efficiënte manier om uw huis te verkopen, dan biedt CITO Vastgoed de oplossing. Wij kopen uw woning direct op, zonder het trage proces van verkoop via een makelaar. Onze ervaring en kennis van de markt stelt ons in staat om u een hoger bod te doen dan u wellicht via een makelaar zou krijgen. Bovendien bespaart u zichzelf tijd en moeite, aangezien wij uw pand voor u taxeren en bezichtigen. Onze werkwijze is transparant en efficiënt, en onze notariële afwikkeling zorgt voor een snelle en betrouwbare verkoop van uw huis. Direct je huis verkopen? Kies voor CITO Vastgoed. 

Snel uw huis verkopen? CITO Vastgoed kopen uw woning direct op 

Als u op zoek bent naar een snelle verkoop van uw woning, dan is CITO Vastgoed de juiste keuze. Wij kopen uw woning direct op, zonder het trage proces van verkoop via een makelaar. Dit betekent dat u snel zekerheid heeft voor een nieuwe koop- of huurwoning. Onze ervaring en kennis van de markt stelt ons in staat om een hoger bod te doen dan u wellicht via een makelaar zou krijgen. Bovendien bespaart u zichzelf tijd en moeite, aangezien wij uw pand voor u taxeren en bezichtigen. Onze werkwijze is transparant en efficiënt, en onze notariële afwikkeling zorgt voor een snelle en betrouwbare verkoop van uw woning. Direct je huis verkopen? Kies voor CITO Vastgoed. 

Volledige ontzorging
Verkopen vastgoed

Voordelen van direct uw huis verkopen aan CITO Vastgoed 

Als u overweegt uw huis te verkopen, dan kan het direct verkopen aan een vastgoedhandelaar als CITO Vastgoed verschillende voordelen opleveren. Ten eerste kunt u profiteren van onze ervaring en kennis van de markt, wat kan leiden tot een hoger bod voor uw huis. Bovendien verloopt de verkoop sneller dan wanneer u het via een makelaar verkoopt, en hoeft u zich geen zorgen te maken over dure makelaarskosten. Onze werkwijze is transparant en efficiënt, en wij zorgen voor een snelle en betrouwbare notariële afwikkeling. Direct uw huis kopen bij CITO Vastgoed en profiteer van de voordelen van een ervaren vastgoedhandelaar. 

Uw huis direct verkopen? Neem nu contact op 

Uw huis direct verkopen? Neem snel contact op met CITO Vastgoed. U doet dit door ons te bellen via 085-0602045 of ons een mail te sturen middels [email protected]. U krijgt dan binnen 24 uur antwoord van ons. Uw huis direct verkopen is bij CITO Vastgoed snel gebeurd. 

Meer weten over de mogelijkheden? Bod aanvragen  Contact opnemen

 • Notariskosten etc. voor onze rekening

 • Oplevering wanneer u wenst

 • Directe aanbetaling mogelijk

 • Verkopen en terughuren is mogelijk