Huis verkopen aan makelaar

Vraag direct uw bod aan

Snel, eenvoudig, betrouwbaar! CITO vastgoed

Uw huis verkopen aan een makelaar? Denk dan eens aan CITO Vastgoed

Uw huis verkopen aan een makelaar? Maak dan de keuze voor CITO Vastgoed. Wij hebben 10+ jaar ervaring met het opkopen van verschillende soorten panden. Dit kunnen eengezinswoningen zijn, maar ook appartementen, villa’s en andere type woningen. Het kan zijn dat uw woning al enige tijd leeg staat, u achterstallig onderhoud heeft of uw pand binnenkort nieuw in de verkoop komt. Wij zien dit als geen enkel probleem en helpen u graag verder. Meteen uw huis verkopen aan een makelaar? Neem nu contact met ons op of lees verder om meer te weten te komen over onze werkwijze.

Wanneer uw huis aan CITO Vastgoed verkopen?

Wilt u uw huis verkopen aan een makelaar zoals CITO Vastgoed, dan kunt u altijd rekenen op een snelle verkoop. Zo is een woning aan ons verkopen voor u geschikt als u:
– Dure makelaarskosten wilt besparen.
– Uw woning of appartement wilt verkopen of terug wenst te huren.
– Geen zin heeft in het trage traject van het te koop zetten van uw woning bij een makelaar.
– Gratis het beste bod op uw huis wilt ontvangen.
– Wilt profiteren van de hoge huizenprijzen en de overwaarde op uw woning wilt verzilveren.
– In scheiding ligt en uw woning snel wilt verkopen.
– Snel zekerheid wenst in verband met een nieuwe koop- of huurwoning.
– Een snelle en betrouwbare notariële afwikkeling wenst.
– Een woning heeft verkregen uit een erfenis.
Als u uw huis verkoopt aan CITO Vastgoed, wordt uw woning direct en zonder enig voorbehoud door ons aangekocht. Hiermee is uw pand definitief verkocht.

Werkwijze huis opkopen

Als u uw huis wilt verkopen aan een makelaar, dan kunt u uw woning kosteloos en vrijblijvend aanmelden bij CITO Vastgoed. U ontvangt vervolgens binnen 24 uur een reactie van ons met wanneer gewenst ook een indicatief bod. Als wij geïnteresseerd zijn in uw pand, maken we een afspraak met u om uw woning gratis en vrijblijvend te bezichtigen. Hierbij zal ook uw woning worden getaxeerd. U ontvangt hierna binnen 48 uur een definitief bod. Als u hier akkoord mee gaat, wordt de officiële koopakte opgesteld. Deze bevat geen ontbindende voorwaarden, waardoor de verkoop van uw woning zo goed als zeker is. Samen met u gaan we naar de notaris voor de officiële overdracht van uw huis. Wij betalen hierbij de notariskosten en overdrachtsbelasting en u krijgt de netto koopsom uitbetaald.

Uw huis verkopen aan een makelaar? Bel/mail direct CITO Vastgoed

Uw huis verkopen aan een makelaar? Bel direct naar CITO Vastgoed via 085-0602045 of stuur ons een mail via [email protected]. U krijgt binnen 24 uur antwoord. Uw huis verkopen aan een makelaar doet u natuurlijk bij CITO Vastgoed, omdat u bij ons van de snelste service profiteert.

Meer weten over de mogelijkheden? Bod aanvragen  Contact opnemen

  • Notariskosten etc. voor onze rekening

  • Oplevering wanneer u wenst

  • Directe aanbetaling mogelijk

  • Verkopen en terughuren is mogelijk