Huis verkopen Breda

Vraag direct uw bod aan

Snel, eenvoudig, betrouwbaar! CITO vastgoed

Uw huis verkopen in Breda doet u natuurlijk bij CITO Vastgoed

Uw huis verkopen in Breda? Dan doet u dat uiteraard bij CITO Vastgoed. De reden hiervoor? Wij zijn gespecialiseerd in het opkopen van vastgoed. Of dit nu appartementen, villa’s, eengezinswoningen of andere type panden zijn, wij kopen het aan. Met onze 10+ jaar ervaring hebben wij veel kennis van de huidige markt en kunnen wij de snelste service bieden. Zaken zoals achterstallig onderhoud, een al even leegstaande woning of een woning die u binnenkort nieuw in de verkoop wenst te zetten zijn voor ons geen probleem. Wilt u direct uw huis verkopen in Breda? Neem contact op met CITO Vastgoed of lees hieronder meer over onze vele voordelen en werkwijze.

Werkwijze huis verkopen

Uw huis verkopen in Breda kunt u het snelst doen door uw woning aan te melden bij CITO Vastgoed, wat zowel gratis als vrijblijvend is. Binnen 24 uur kunt u een reactie verwachten. Indien we interesse in uw vastgoed hebben, maken we een afspraak voor de bezichtiging en taxatie van uw woning. Dit is tevens vrijblijvend en kosteloos. Na 48 uur zal u een definitief bod van ons krijgen. Bent u hier akkoord mee? Dan wordt de officiële koopakte klaargemaakt. Deze beschikt niet over ontbindende voorwaarden, waarmee de verkoop van uw huis definitief is. De laatste stap is een afspraak bij de notaris voor de officiële overdracht van uw huis. Hierbij zullen wij de overdrachtsbelasting en notariskosten voor onze rekening nemen en krijgt u de netto koopsom uitbetaald.

Profiteer van onze voordelen

Kiest u voor CITO Vastgoed als uw opkoper, dan profiteert u van vele voordelen. Zo kunt u bij ons altijd het volgende verwachten:
– Direct verkocht, wij kopen zonder voorbehoud.
– Geen verkoopstress of onzekerheid.
– Persoonlijk contact, wij denken graag met u mee.
– Snelle en betrouwbare notariële afwikkeling.
– Aanbetaling mogelijk en oplevering wanneer u wenst.
– Gratis het beste bod op uw pand.
– Professionele partij met 10+ jaar ervaring.
Wilt u ook van bovenstaande voordelen profiteren? Kies er dan voor uw huis te verkopen in Breda aan CITO Vastgoed.

Uw huis verkopen in Breda? Bel of mail naar CITO Vastgoed

Uw huis verkopen in Breda? Bel of mail dan direct naar CITO Vastgoed. U kunt bellen naar 085-0602045 of ons een e-mail sturen via [email protected]. U krijgt dan spoedig antwoord van ons. Uw huis verkopen is snel gebeurd als u CITO Vastgoed als opkoper kiest.

Meer weten over de mogelijkheden? Bod aanvragen Contact opnemen

  • Notariskosten etc. voor onze rekening

  • Oplevering wanneer u wenst

  • Directe aanbetaling mogelijk

  • Verkopen en terughuren is mogelijk