Huis verkopen buiten makelaar om

Vraag direct uw bod aan

Snel, eenvoudig, betrouwbaar! CITO vastgoed

Huis verkopen buiten een makelaar om? CITO Vastgoed is uw opkoper

Huis verkopen buiten een makelaar om? Dan is CITO Vastgoed uw ervaren opkoper. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van het opkopen van diverse soorten vastgoed. Het kan zijn dat uw pand al een tijd leeg staat, u uw pand binnenkort wilt verkopen of te maken heeft met achterstallig onderhoud. Bij al deze zaken kunnen wij u ondersteunen. Wilt u meteen uw huis verkopen buiten een makelaar om? Neem dan direct contact op met CITO Vastgoed of lees verder voor meer informatie over onze werkwijze.

Voordelen van een huis verkopen buiten een makelaar om

Een huis verkopen buiten een makelaar om kan u veel voordelen opleveren. CITO Vastgoed inschakelen als uw opkoper is de beste optie wanneer u:
– Een woning heeft verkregen uit een erfenis.
– Dure makelaarskosten wilt besparen.
– Wilt profiteren van de hoge huizenprijzen en de overwaarde op uw woning wilt verzilveren.
– Geen zin heeft in het trage traject van het te koop zetten van uw woning bij een makelaar.
– Snel zekerheid wenst in verband met een nieuwe koop- of huurwoning.
– Een snelle en betrouwbare notariële afwikkeling wenst.
– Gratis het beste bod op uw pand wilt ontvangen.
– In scheiding ligt en uw woning snel wilt verkopen.
– Uw woning of appartement wilt verkopen of terug wenst te huren.
Bij CITO Vastgoed heeft u altijd de zekerheid dat uw woning straks daadwerkelijk is verkocht, omdat wij uw woning direct en zonder enig voorbehoud kunnen aankopen.

Werkwijze bij het opkopen van uw woning

Uw huis verkopen buiten een makelaar om is snel geregeld bij CITO Vastgoed. Allereerst meldt u uw woning gratis en vrijblijvend bij ons aan. U zal binnen 24 uur een reactie van ons krijgen met, als u dat wenst, een indicatief bod. Mochten wij interesse hebben in uw vastgoed, dan maken we een afspraak met u voor een gratis en vrijblijvende bezichtiging. Uw woning wordt hierbij getaxeerd, waarop u na 48 uur een definitief bod zal ontvangen. Bent u hiermee akkoord? Dan stellen we de officiële verkoopakte op. Dit maakt de verkoop van uw woning geheel zeker, omdat er geen ontbindende voorwaarden in de akte staan. Op een met u afgesproken datum gaan we naar de notaris voor de overdracht van uw vastgoed. Wij nemen de notariskosten en overdrachtsbelasting voor onze rekening en u krijgt de netto koopsom uitbetaald.

Uw huis verkopen buiten een makelaar om? Zet ons meteen in

Uw huis verkopen zonder makelaar? Neem dan direct contact op met CITO Vastgoed. Wij kunnen u dan snel van dienst zijn. U kunt ons bereiken middels 085-0602045 of ons een mail sturen via info@cito-vastgoed.nl. Uw huis verkopen buiten een makelaar om is het snelst geregeld bij CITO Vastgoed!

Meer weten over de mogelijkheden? Bod aanvragen  Contact opnemen

  • Notariskosten etc. voor onze rekening

  • Oplevering wanneer u wenst

  • Directe aanbetaling mogelijk

  • Verkopen en terughuren is mogelijk