Huis verkopen Culemborg

Vraag direct uw bod aan

Snel, eenvoudig, betrouwbaar! CITO vastgoed

Uw huis verkopen in Culemborg doet u snel bij CITO Vastgoed

Uw huis verkopen in Culemborg? Dat doet u het snelst bij CITO Vastgoed. Wij kopen verschillende soorten vastgoed op, waaronder appartementen, villa’s, eengezinswoningen en ander vastgoed. Met onze 10+ jaar ervaring hebben wij een scherp inzicht in de actuele woningmarkt. Het kan zijn dat uw pand achterstallig onderhoud heeft, de woning al enige tijd leeg staat of uw woning binnenkort in de verkoop gaat zetten. Wij helpen u graag verder. Snel uw huis verkopen? Neem dan direct contact op met CITO Vastgoed of lees verder over onze werkwijze en onze aantrekkelijke voordelen.

Werkwijze huis verkopen in Culemborg

Uw huis verkopen in Culemborg begint met het aanmelden van uw vastgoed bij CITO Vastgoed. Dit is geheel gratis en vrijblijvend. Binnen 24 uur krijgt u een reactie van ons. Als wij in uw pand geïnteresseerd zijn, maken we een afspraak met u voor een kosteloze en vrijblijvende bezichtiging van het pand. Uw woning wordt hierbij tevens getaxeerd. Vervolgens zal u binnen 48 uur het definitieve bod ontvangen. Met uw akkoord wordt de officiële koopakte opgesteld. In deze akte is geen sprake van ontbindende voorwaarden, waardoor uw pand zo goed als zeker verkocht is. Als laatste vindt op een met u afgesproken datum de officiële overdracht van uw huis plaats bij de notaris. Wij betalen hierbij de overdrachtsbelasting en notariskosten en u kunt een uitbetaling van de netto koopsom verwachten.

Daarom CITO Vastgoed als uw vastgoedhandelaar

Waarom kiezen voor CITO Vastgoed als uw vastgoedhandelaar? Omdat u bij ons altijd zeker bent van de meeste voordelen. Zo staan wij van CITO Vastgoed voor het volgende:
– Gratis het beste bod op uw pand.
– Persoonlijk contact, wij denken graag met u mee.
– Geen verkoopstress of onzekerheid.
– Aanbetaling mogelijk en oplevering wanneer u wenst.
– Direct verkocht, wij kopen zonder voorbehoud.
– Snelle en betrouwbare notariële afwikkeling.
– Professionele partij met 10+ jaar ervaring.
Reden genoeg om net als vele anderen ook te kiezen uw huis te verkopen in Culemborg aan CITO Vastgoed. Kiest u er ook voor om van onze voordelen te profiteren?

Uw huis verkopen in Culemborg? Neem direct contact op

Uw huis verkopen in Culemborg? Neem dan snel contact op met CITO Vastgoed. Dit doet u door ons te bellen via 085-0602045 of een e-mail te sturen naar [email protected]. U krijgt dan zo snel mogelijk antwoord. Met CITO Vastgoed is uw huis verkopen zo geregeld!

Meer weten over de mogelijkheden? Bod aanvragen Contact opnemen

  • Notariskosten etc. voor onze rekening

  • Oplevering wanneer u wenst

  • Directe aanbetaling mogelijk

  • Verkopen en terughuren is mogelijk