Huis verkopen Etten-Leur

Vraag direct uw bod aan

Snel, eenvoudig, betrouwbaar! CITO vastgoed

Huis verkopen in Etten-Leur? Kies ook voor CITO Vastgoed!

Uw huis verkopen in Etten-Leur? Maak dan ook de keuze voor CITO Vastgoed. Onze specialisatie omvat het opkopen van vele soorten vastgoed. Hieronder kunt u appartementen verstaan, maar ook villa’s, eengezinswoningen en andere type woningen. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring, waardoor wij een ruime kennis van de woningmarkt met ons meenemen. Misschien heeft u met achterstallig onderhoud te maken, staat uw woning al geruime tijd leeg of wilt u uw woning binnenkort in de verkoop gaan zetten . Wij zijn u graag van dienst. Direct uw huis verkopen? Neem dan nu contact met ons op of lees verder over de werkwijze van CITO Vastgoed.

Werkwijze huis verkopen in Etten-Leur

Uw huis verkopen in Etten-Leur doet u snel bij CITO Vastgoed. Het eerste wat u doet, is uw huis kosteloos en vrijblijvend bij ons aanmelden. U krijgt dan binnen 24 uur een reactie. Als we geïnteresseerd zijn in uw huis, zullen wij een afspraak met u maken voor het gratis en vrijblijvend bezichtigen van uw woning. Ter plekke wordt deze ook getaxeerd. Na de bezichtiging ontvangt u binnen 48 uur een definitief bod. Indien u akkoord bent, maken we de officiële koopakte klaar. Deze akte bevat geen ontbindende voorwaarde, waardoor u zekerheid heeft over de verkoop van uw huis. Als laatste maken we een afspraak met u bij de notaris, waar de officiële overdracht van uw vastgoed plaatsvindt. De notariskosten en overdrachtsbelasting betalen wij en aan u betalen we de netto koopsom uit.

Waarom de keuze maken voor CITO Vastgoed?

Waarom CITO Vastgoed de beste optie is als u op zoek bent naar een opkoper van uw woning? U profiteert bij ons van meer voordelen dan ergens anders. Zo bieden wij:
– Gratis het beste bod op uw pand.
– Direct verkocht, wij kopen zonder voorbehoud.
– Snelle en betrouwbare notariële afwikkeling.
– Professionele partij met 10+ jaar ervaring.
– Persoonlijk contact, wij denken graag met u mee.
– Geen verkoopstress of onzekerheid.
– Aanbetaling mogelijk en oplevering wanneer u wenst.
Om deze redenen kozen al velen ervoor hun huis te verkopen in Etten-Leur aan CITO Vastgoed. Wij zijn u tevens graag van dienst.

Uw huis verkopen? Bel/mail naar CITO Vastgoed

Uw huis verkopen in Etten-Leur? Bel of mail dan vandaag nog naar CITO Vastgoed. U kunt ons bellen via 085-0602045 of mailen naar [email protected]. U krijgt binnen 24 uur een reactie. Uw huis verkopen in Etten-Leur is altijd het snelst voor elkaar bij CITO Vastgoed!

Meer weten over de mogelijkheden? Bod aanvragen Contact opnemen

  • Notariskosten etc. voor onze rekening

  • Oplevering wanneer u wenst

  • Directe aanbetaling mogelijk

  • Verkopen en terughuren is mogelijk