Huis verkopen Gorinchem

Vraag direct uw bod aan

Snel, eenvoudig, betrouwbaar! CITO vastgoed

Uw huis verkopen in Gorinchem? CITO Vastgoed is u graag van dienst

Uw huis verkopen in Gorinchem? Dan is CITO Vastgoed u graag van dienst. Onze specialisatie betreft het opkopen van verschillende soorten panden, waaronder eengezinswoningen, villa’s, appartementen, enzovoort. Wij weten precies hoe de huidige markt in elkaar zit en brengen 10+ jaar aan ervaring mee. Of uw woning binnenkort nieuw in de verkoop komt, uw pand al even leeg staat of met achterstallig onderhoud kampt, voor ons is dat geen enkel probleem. Direct uw huis verkopen? Neem nu contact met ons op of lees verder om te weten te komen hoe wij precies te werk gaan.

Werkwijze huis verkopen in Gorinchem

Uw huis verkopen in Gorinchem is zo voor elkaar als u deze laat opkopen door CITO Vastgoed. De eerste stap hierbij is het gratis en vrijblijvend aanmelden van uw woning bij ons. U krijgt binnen 24 uur een reactie. Mochten wij interesse hebben in uw huis, dan maken we een afspraak met u voor het kosteloos en vrijblijvend bezichtigen van de woning. Ter plekke vindt ook de taxatie plaats. Binnen 48 uur krijgt u een definitief bod. Als u met dit bod akkoord gaat, maken wij de officiële koopakte op. Deze akte heeft geen ontbindende voorwaarden, waardoor de verkoop van uw woning zeker is. Als laatste maken we een afspraak met u bij de notaris. Hier zal de officiële overdracht van uw huis plaatsvinden. Wij nemen de notariskosten en overdrachtsbelasting voor onze rekening en u kunt een uitbetaling van de netto koopsom verwachten.

Waarom uw huis verkopen aan CITO Vastgoed?

Waarom u uw huis het beste kunt verkopen aan CITO Vastgoed? Bij ons staan u altijd de meeste voordelen te wachten, waarbij u kunt denken aan het volgende:
– Professionele partij met 10+ jaar ervaring.
– Geen verkoopstress of onzekerheid.
– Aanbetaling mogelijk en oplevering wanneer u wenst.
– Direct verkocht, wij kopen zonder voorbehoud.
– Snelle en betrouwbare notariële afwikkeling.
– Persoonlijk contact, wij denken graag met u mee.
– Gratis het beste bod op uw pand.
Deze redenen maken dat velen er al voor kiezen hun huis te verkopen in Gorinchem aan CITO Vastgoed. Mogen wij u ook van dienst zijn?

Uw huis verkopen? Neem direct contact op

Wilt u uw huis verkopen in Gorinchem en CITO Vastgoed als opkoper? Neem dan direct contact met ons op via 085-0602045 of stuur een mail naar [email protected]. U krijgt dan zo spoedig mogelijk antwoord. Uw huis verkopen in Gorinchem is bij CITO Vastgoed altijd het snelst voor elkaar!

Meer weten over de mogelijkheden? Bod aanvragen Contact opnemen

  • Notariskosten etc. voor onze rekening

  • Oplevering wanneer u wenst

  • Directe aanbetaling mogelijk

  • Verkopen en terughuren is mogelijk