Snel en zonder gedoe je huis verkopen

Vraag direct uw bod aan

Snel, eenvoudig, betrouwbaar! CITO vastgoed

 • Direct verkocht, zonder voorbehoud
 • Gratis het beste bod
 • Geen makelaar nodig
 • 10+ jaar ervaring

Hoe verkoop je je huis snel en zonder gedoe?

Je huis verkopen is een grote beslissing die veel impact heeft op je leven. Je wilt natuurlijk dat het proces zo soepel mogelijk verloopt en dat je een goede prijs krijgt voor je woning. Maar hoe zorg je ervoor dat je huis aantrekkelijk is voor potentiële kopers? En hoe voorkom je dat je lang moet wachten op een goed bod of dat de verkoop op het laatste moment afketst? In deze blog geven we je enkele tips om je huis snel en zonder gedoe te verkopen. Kijk voor meer tips ook eens op onze pagina ‘huis snel verkopen’. Ook kun je hier meteen je gegevens invullen, als je graag een bod op je huis wil ontvangen.

Vraag direct uw bod aan

Snel, eenvoudig, betrouwbaar! CITO vastgoed

Wie is Cito Vastgoed?

Als je ervoor kiest om je huis snel te verkopen, ben je bij ons aan het juiste adres. Cito Vastgoed is een professionele partij met meer dan 10 jaar ervaring in het direct kopen van woningen. Daardoor weten we precies wat er speelt op de vastgoedmarkt en kunnen je daarbij optimaal adviseren. Wij bieden je een gratis en vrijblijvend bod op je woning binnen één dag. Je hoeft dus niet te wachten op bezichtigingen, onderhandelingen of kopers die afhaken. Je kunt zelf bepalen wanneer je de sleutel wilt overdragen en je hebt geen makelaarskosten. Bovendien kun je een aanbetaling of een voorschot op de koopsom krijgen om alvast je verhuiskosten of andere kosten te betalen.

Overwaarde verzilveren
Beste bod op pand

Uw vastgoed aanmelden 

Als je snel je huis wil verkopen, zul je vast veel vragen hebben en graag willen weten wat je allemaal wil regelen. Bij Cito Vastgoed kunnen we je volledig ontzorgen. Er zijn verschillende voordelen om je huis te verkopen via ons. Hier zijn er een paar:

 • Je hebt direct zekerheid over de verkoop van je huis. Je hoeft niet te wachten op een koper die misschien afhaakt of een financiering die niet rondkomt. Je weet precies waar je aan toe bent en wat je voor je huis krijgt. Wij kopen je woning of vastgoed direct aan, waardoor je zeker weet dat de verkoop definitief is. We nemen alle kosten voor onze rekening en weten precies wat, wanneer en met wie we alles moeten regelen.

 • Je bespaart tijd en geld. Je hoeft geen tijd en geld te besteden aan het opknappen, adverteren of bezichtigen van je huis. Je hebt ook geen makelaarskosten of andere bijkomende kosten. Je kunt dus meer geld overhouden voor je nieuwe woning of andere plannen.

 • Je hebt geen stress of gedoe. Je hoeft geen lastige onderhandelingen te voeren of juridische zaken te regelen. Alles wordt voor je gedaan door onze specialisten bij Cito Vastgoed. Je kunt dus met een gerust hart afscheid nemen van je oude huis.

 • Je hebt flexibiliteit en gemak. Je kunt zelf bepalen wanneer je de sleutel wilt overdragen en hoe lang je nog in je huis wilt blijven wonen. Je kunt ook een aanbetaling of een voorschot krijgen om alvast je verhuiskosten of andere kosten te betalen. Je hebt dus meer controle over de timing en de financiën van de verkoop.

Vraag direct uw bod aan

Snel, eenvoudig, betrouwbaar! CITO vastgoed

Vastgoedhandelaar met 10 jaar specialisatie

Hoe gaat het snel verkopen van je huis nu precies?

Het verkopen van je huis bij Cito vastgoed is heel eenvoudig. We denken graag met je mee, staan voor persoonlijk contact en maken graag eerlijke en duidelijke afspraken. Zo kom je achteraf nooit voor een verrassing te staan. Als je snel je huis wil verkopen, ga je naar de pagina ‘huis snel verkopen’. Dan volg je de volgende drie stappen:

 • 1

  Vul het online formulier in op de website met de gegevens van je woning. Wees zo precies mogelijk, zodat onze specialisten een goede inschatting kunnen maken van de waarde van je huis.

 • 2

  Na het ontvangen van je aanvraag nemen we contact met je op om een afspraak te maken voor een bezichtiging. Als we interesse hebben in je huis, doen we je binnen één dag een gratis en vrijblijvend bod.

 • 3

  Als je akkoord gaat met het bod, wordt alles geregeld via de notaris. Je kunt zelf bepalen wanneer je de sleutel wilt overdragen en hoe lang je nog in je huis wilt blijven wonen. Je kunt ook een aanbetaling of een voorschot krijgen om alvast je verhuiskosten of andere kosten te betalen.

Tips om je huis snel te verkopen

Als je besluit om je huis te verkopen via Cito Vastgoed, zijn er nog enkele tips die je kunnen helpen om het proces nog sneller en soepeler te laten verlopen:

 • Zorg ervoor dat je alle relevante informatie over je huis bij de hand hebt, zoals het bouwjaar, de oppervlakte, het energielabel, de WOZ-waarde, eventuele gebreken of schulden, etc.

 • Maak goede foto’s van je huis die de sterke punten benadrukken, zoals de ruimte, het licht, het uitzicht, etc. Vermijd rommel, persoonlijke spullen of donkere hoeken die afbreuk doen aan de uitstraling van je huis.

 • Wees eerlijk en transparant over de staat van je huis. Verzwijg geen gebreken of problemen die later aan het licht kunnen komen. Dit kan leiden tot onnodige discussies of vertragingen.

 • Wees flexibel en bereikbaar voor één van onze experts. Reageer snel op hun berichten of telefoontjes en probeer zo snel mogelijk een afspraak te maken voor een bezichtiging.

 • Sta open voor het bod dat Cito vastgoed doet op je woning. Bedenk dat wij een reële prijs bieden die gebaseerd is op de marktwaarde en de staat van je huis. Verwacht dus geen hoofdprijs, maar wees blij met het feit dat je snel en zonder gedoe van je huis af bent.

Volledige ontzorging

Ga voor gemak en vraag een bod aan

Als je je huis snel en zonder gedoe wilt verkopen, is het een uitstekende optie om dat bij Cito Vastgoed te doen. Je krijgt direct zekerheid, bespaart tijd en geld, hebt geen stress of gedoe en hebt flexibiliteit en gemak. Het enige wat je hoeft te doen is het online formulier in te vullen en te wachten op ons bod. Waar wacht je nog op? Vraag nu een bod aan op via ‘huis snel verkopen’!

Meer weten over de mogelijkheden? Bod aanvragen Contact opnemen

 • Notariskosten etc. voor onze rekening

 • Oplevering wanneer u wenst

 • Directe aanbetaling mogelijk

 • Verkopen en terughuren is mogelijk