Snel huis verkopen

Vraag direct uw bod aan

Snel, eenvoudig, betrouwbaar! CITO vastgoed

Snel een huis verkopen? CITO Vastgoed is uw ervaren partner

Snel een huis verkopen? Dan is CITO Vastgoed uw ervaren partner. Wij beschikken over meer dan 10 jaar ervaring in het opkopen van allerlei soorten vastgoed, zoals appartementen, villa’s, eengezinswoningen en nog diverse andere type woningen. Of uw pand net nieuw in de verkoop is, al een geruime tijd leeg staat of als er sprake is van achterstallig onderhoud, wij zijn u graag van dienst. Wilt u snel een huis verkopen? Neem dan meteen contact op met CITO Vastgoed of lees verder voor meer informatie.

Waarom CITO Vastgoed inschakelen?

Snel een huis verkopen levert u vele voordelen op als u dit doet bij CITO Vastgoed als opkoper. Zo is het zeker een goede optie ons als opkoper in te schakelen als u:
– Wilt profiteren van de hoge huizenprijzen en de overwaarde op uw woning wilt verzilveren.
– Een woning heeft verkregen uit een erfenis.
– Een snelle en betrouwbare notariële afwikkeling wenst.
– Gratis het beste bod op uw pand wilt ontvangen.
– Geen zin heeft in het trage traject van het te koop zetten van uw woning bij een makelaar.
– Dure makelaarskosten wilt besparen.
– In scheiding ligt en uw woning snel wilt verkopen.
– Uw woning of appartement wilt verkopen of terug wenst te huren.
– Snel zekerheid wenst in verband met een nieuwe koop- of huurwoning.
Wij kunnen uw woning, zonder enig voorbehoud, direct aankopen. Dit geeft u de zekerheid dat u uw woning direct heeft verkocht.

Onze werkwijze na het aanmelden

Snel een huis verkopen doet u door uw woning eerst gratis en vrijblijvend bij ons aan te melden. Binnen 24 uur kunt u een reactie van ons verwachten met eventueel een indicatief bod. Wanneer wij interesse hebben, wordt er een afspraak ingepland voor een kosteloze en geheel vrijblijvende bezichtiging. Wij taxeren uw woning, waarna u na 48 uur een definitief bod zal ontvangen. Bent u akkoord, dan stellen we de officiële koopakte op. Omdat de akte geen ontbindende voorwaarden heeft, weet u zeker dat uw woning definitief verkocht is. Vervolgens vindt bij de notaris de officiële overdracht van uw huis plaats. Hierbij wordt de netto koopsom aan u uitbetaald en betalen wij de overdrachtskosten en notariskosten.

Snel een huis verkopen? Neem contact op met CITO Vastgoed

Snel een huis verkopen? Neem dan direct contact op met CITO Vastgoed. U kunt ons bellen via 085-0602045 of ons een mail sturen middels info@cito-vastgoed.nl. U kunt binnen 24 uur een reactie terug verwachten. Snel een huis verkopen doet u bij CITO Vastgoed!

Meer weten over de mogelijkheden? Bod aanvragen  Contact opnemen

  • Notariskosten etc. voor onze rekening

  • Oplevering wanneer u wenst

  • Directe aanbetaling mogelijk

  • Verkopen en terughuren is mogelijk