Vastgoed handelaar

Vraag direct uw bod aan

Snel, eenvoudig, betrouwbaar! CITO vastgoed

Een vastgoed handelaar gezocht? Kies voor CITO Vastgoed

Een vastgoed handelaar nodig, omdat u uw pand wenst te verkopen? Bij CITO Vastgoed bent u op de juiste plek. Wij zijn meer dan 10 jaar ervaren met het opkopen van vastgoed. Van studio’s tot appartementen en van eengezinswoningen tot villa’s. Het kan zijn dat uw pand nog steeds niet verkocht heeft en u te maken heeft met achterstallig onderhoud. Misschien wilt u uw pand binnenkort in de verkoop doen. In al deze situaties kunnen wij u van dienst zijn. Zet ons meteen in als uw vastgoed handelaar of lees eerst verder voor meer informatie over onze diensten.

Wanneer kan een vastgoed handelaar u helpen?

Een vastgoed handelaar zoals CITO Vastgoed kan u op diverse vlakken van dienst zijn. Zo maakt u de juiste keuze voor ons als u:
– Dure makelaarskosten wilt besparen.
– Een woning heeft verkregen uit een erfenis.
– Uw woning of appartement wilt verkopen of terug wenst te huren.
– Gratis het bod op uw pand wilt ontvangen.
– Geen zin heeft in het trage traject van het te koop zetten van uw woning bij een makelaar.
– Een snelle en betrouwbare notariële afwikkeling wenst.
– Snel zekerheid wenst in verband met een nieuwe koop- of huurwoning.
– Wilt profiteren van de hoge huizenprijzen en de overwaarde op uw woning wilt verzilveren.
– In scheiding ligt en uw woning snel wilt verkopen.
Wanneer u CITO Vastgoed als uw opkoper inzet, kopen wij uw vastgoed meteen en zonder enig voorbehoud aan. Hiermee is uw huis definitief verkocht.

Werkwijze vastgoed handelaar CITO Vastgoed

Wilt u uw vastgoed verkopen, dan kunt u uw pand geheel kosteloos en vrijblijvend aanmelden bij CITO Vastgoed. U krijgt binnen 24 uur een reactie van ons met indien gewenst ook een indicatief bod. Als wij interesse in uw pand hebben, wordt er een kosteloze en vrijblijvende bezichtiging met u ingepland. Wij taxeren hierbij ook uw woning. Vervolgens zal u na 48 uur een definitief bod ontvangen. Bent u akkoord, dan wordt de verkoopakte opgesteld. Deze is vrij van ontbindende voorwaarden, waardoor uw woning definitief verkocht is. De officiële overdracht van het vastgoed vindt bij de notaris plaats. Wij betalen de notariskosten en overdrachtsbelasting en u krijgt de netto koopsom uitbetaald.

CITO Vastgoed als vastgoed handelaar inzetten? Neem nu contact op

Meteen een vastgoed handelaar inzetten? Neem dan nu contact op met CITO Vastgoed. U kunt dit doen door contact met ons op te nemen via 085-0602045 of een mail te sturen naar info@cito-vastgoed.nl. Binnen 24 uur krijgt u een reactie van ons. Met CITO Vastgoed als uw vastgoed handelaar is uw woning zo verkocht!

Meer weten over de mogelijkheden? Bod aanvragen  Contact opnemen

  • Notariskosten etc. voor onze rekening

  • Oplevering wanneer u wenst

  • Directe aanbetaling mogelijk

  • Verkopen en terughuren is mogelijk