Verkopen zonder makelaar

Vraag direct uw bod aan

Snel, eenvoudig, betrouwbaar! CITO vastgoed

Verkopen zonder makelaar doet u bij CITO Vastgoed

Verkopen zonder makelaar doet u natuurlijk bij CITO Vastgoed. Wij zijn experts op het gebied van het opkopen van diverse soorten vastgoed in verschillende prijsklassen. Wij zijn een betrouwbare en professionele partij met 10 jaar+ ervaring. Misschien staat uw pand al even leeg, wilt u uw pand binnenkort in de verkoop zetten of heeft u momenteel te maken met achterstallig onderhoud. Wij zijn u graag van dienst. Wilt u uw woning meteen verkopen zonder makelaar? Neem dan nu contact met ons op of lees verder voor meer informatie.

Verkopen zonder makelaar: de voordelen

Verkopen zonder makelaar kan zeer voordelig voor u uitpakken. Uw woning door CITO Vastgoed laten opkopen kan een mooie optie zijn als u:
– Dure makelaarskosten wilt besparen.
– Snel zekerheid wenst in verband met een nieuwe koop- of huurwoning.
– In scheiding ligt en uw woning snel wilt verkopen.
= Gratis het beste bod op uw pand wilt ontvangen.
– Uw woning of appartement wilt verkopen of terug wenst te huren.
– Wilt profiteren van de hoge huizenprijzen en de overwaarde op uw woning wilt verzilveren.
– Geen zin heeft in het trage traject van het te koop zetten van uw woning bij een makelaar.
– Een snelle en betrouwbare notariële afwikkeling wenst.
– Een woning heeft verkregen uit een erfenis.
Bij CITO Vastgoed kunnen wij uw woning meteen en zonder enig voorbehoud aankopen. Dit maakt dat u zeker bent dat uw vastgoed straks ook echt verkocht is.

Zo gaan wij te werk

Verkopen zonder makelaar is bij CITO Vastgoed snel geregeld. Het eerste wat u doet, is het gratis en vrijblijvend aanmelden van uw woning. U krijgt daarna binnen 24 uur een reactie van ons met, wanneer u dat wenst, ook een indicatief bod. Als wij in uw woning geïnteresseerd zijn, wordt er een vrijblijvende en geheel gratis bezichtiging ingepland. Hierbij wordt uw woning getaxeerd en ontvangt u na 48 uur een definitief bod. Gaat u hiermee akkoord, dan wordt de officiële koopakte opgesteld. De verkoop van uw woning is hiermee zeker, omdat de akte niet over ontbindende voorwaarden beschikt. Vervolgens gaan we op een afgesproken datum naar de notaris voor de officiële overdracht van de woning. De overdrachtsbelasting en notariskosten nemen wij op ons en tevens vindt de netto koopsom uitbetaling plaats.

Verkopen zonder makelaar? Neem nu contact met ons op

Als u wilt verkopen zonder makelaar, kunt u het beste vandaag nog contact opnemen met CITO Vastgoed. Wij zijn u dan snel van dienst. U kunt contact met ons opnemen via 085-0602045 of een mail sturen naar info@cito-vastgoed.nl. Verkopen zonder makelaar? CITO Vastgoed natuurlijk!

Meer weten over de mogelijkheden? Bod aanvragen  Contact opnemen

  • Notariskosten etc. voor onze rekening

  • Oplevering wanneer u wenst

  • Directe aanbetaling mogelijk

  • Verkopen en terughuren is mogelijk