Woning verkopen zonder makelaar

Vraag direct uw bod aan

Snel, eenvoudig, betrouwbaar! CITO vastgoed

Uw woning verkopen zonder makelaar? Kies voor CITO Vastgoed

Uw woning verkopen zonder makelaar? Dan kunt u het beste kiezen voor CITO Vastgoed. Wij beschikken over meer dan 10 jaar ervaring in het opkopen van vele soorten vastgoed. Het kan zijn dat u voornemend bent uw pand of woning te gaan verkopenmaar op ziet tegen het gedoe van het te koop zetten bij een makelaar. Of wellicht staat de woning al enige tijd leeg er is er sprake van achterstallig onderhoud. In al deze gevallen kunnen wij u van dienst zijn. Wilt u net als vele anderen ook uw woning verkopen zonder makelaar? Neem dan meteen contact met ons op of lees verder voor meer informatie over onze werkwijze.

Waarom uw woning verkopen zonder makelaar?

Uw woning verkopen zonder makelaar levert u diverse voordelen op. Zo kan een woning zonder makelaar door CITO Vastgoed laten opkopen voordelig zijn als u:
– Wilt profiteren van de hoge huizenprijzen en de overwaarde op uw woning wilt verzilveren.
– Geen zin heeft in het trage traject van het te koop zetten van uw woning bij een makelaar.
– Een woning heeft verkregen uit een erfenis.
– Snel zekerheid wenst in verband met een nieuwe koop- of huurwoning.
– In scheiding ligt en uw woning snel wilt verkopen.
– Een snelle en betrouwbare notariële afwikkeling wenst.
– Gratis het beste bod op uw pand wilt ontvangen.
– Uw woning of appartement wilt verkopen of terug wenst te huren.
– Dure makelaarskosten wilt besparen.
CITO Vastgoed is kapitaalkrachtig. Dit houdt in dat wij uw woning direct aankopen en zonder enig voorbehoud. U heeft zo de zekerheid dat uw vastgoed direct is verkocht.

Werkwijze bij het opkopen van uw woning

Uw woning verkopen zonder makelaar doet u bij CITO Vastgoed eenvoudig en snel. De eerste stap is het vrijblijvend en kosteloos aanmelden van uw woning. Hierna kunt u binnen 24 uur een reactie van ons verwachten met, indien gewenst, een indicatief bod. Mochten wij interesse in uw vastgoed hebben, dan plannen we een vrijblijvende en kosteloze bezichtiging in. Wij taxeren hierbij uw woning, waarna u na 48 uur een definitief bod ontvangt. Als u hiermee akkoord bent, stellen wij de officiële koopakte op. Deze akte heeft geen ontbindende voorwaarden, waardoor de verkoop van uw woning geheel zeker is. Op een met u afgesproken datum gaan we naar de notaris voor de officiële overdracht van uw vastgoed. Wij nemen de overdrachtsbelasting en notariskosten op ons en u krijgt de netto koopsom uitbetaald.

Snel uw woning verkopen zonder makelaar? Zet ons direct in

Wilt u snel uw woning verkopen? Neem dan direct contact op met CITO Vastgoed. Als u ons belt via 085-0602045, staat een van onze medewerkers u graag te woord. Ook kunt u ons mailen via info@cito-vastgoed.nl. U krijgt dan binnen 24 uur een antwoord terug. Uw woning verkopen zonder makelaar levert u het meeste op bij CITO Vastgoed.

Meer weten over de mogelijkheden? Bod aanvragen  Contact opnemen

  • Notariskosten etc. voor onze rekening

  • Oplevering wanneer u wenst

  • Directe aanbetaling mogelijk

  • Verkopen en terughuren is mogelijk